Se enkelt indlæg
Gammel 16-01-2012, 11:15   #16
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af amaranth Se meddelelser
Revalidering gives så vidt jeg ved kun til uddannelser der skal ende med ordinær beskæftigelse, og det kan man vel ikke forsvare hvis trådstarter allerede har fået bevist nedsat arbejdsevne?
Så ved du forkert Reva gives som udgangspunkt med henblik på selvforsørgelse, ja, MEN der kan sagtens indføres andet formål end 100% selvforsørgelse, dvs at en FP´er godt kan revalideres med henblik på et skånejob eller fleks, såfremt reva´en opfylder de skånebehov borgeren har, det samme gælder for fleksere.

Altså hvis man er tilkendt fleks på fx 20 (det er KUN et eksembel) timer og finder en udd man kan holde til, det kan være den er modulopdelt af færre timer, kan gennemføres på længere tid end norm-tiden, eller der kan iværksættes andre støtteforanstaltninger (fx tolk, hævesænkebord, mentor og meget meget andet)

Samtidig skal de alm bestemmelser naturligvis være opfyldt, så som at der er en fair chance for job efterfølgende udd´en, er SU berettiget, ikke varer under 18 måneder og over 5 år (3½ kun ekstrem få får til mere end 3½) ol kriterier.

I teorien er det nemmere for en flekser at få tilkendt reva end for alle andre, fordi de tit har måtte skifte til et helt andet fag de aldrig har været i berøring med, og chancerne for at få et job efterfølgende derfor højnes betydeligt, ud over at de nærmest pr automatik opfylder kravet om at det er svære for dem at kunne tage en udd på norm vilkår.
Når det så er sagt skal det også siges at langt fra alle SB´ere er klar over at både fleksere og FP´ere faktisk har denne mulighed, eller måske??? nærmere ikke vil være klar over af økonomiske årsager, for denne gruppe er ikke ude af systemet efter endt reva, mens andre betragtes som værende helt ude, tit er det kun en ekstra udgift (uden den store gulerod) og det ved i alle at kommunerne er MEGET kede af at få i hus.

Sidst redigeret af LUM; 16-01-2012 kl. 12:01.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat