Emner: ftp og usa
Se enkelt indlæg
Gammel 08-01-2012, 18:18   #71
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Ninja Se meddelelser
HELT enig med Hexi, det er sgu ikke kommunen der er efter førtidspensionister der gerne vil flytte til et andet land. Det er andre førtidspensionister, der har det største prøblem.....og dermed også stiller flere spørgsmål end der er i Jeoarpardy!

Jeg kender en førtidspensionist (mig selv faktisk), der elsker at springe i faldskærm og som har adskillige spring om året. Jeg har også en drøm om at bestige K2 når mine børn er blevet lidt ældre, og den ekspedition jeg har kigget på, vare i mere end 2 mdr.
Min sagsbehandler ELSKER ideen og jokede faktisk med, at hun godt ville med...hvis hun kunne få ferie og afspadsering lagt sammen.
Men andre førtidspensionister er forfærdet.....og kan SLET IKKE rumme tanken, hvilket er SÅ ærgerligt.

Så enig, opbakningen kommer fra kommunen. Modstand, mistro og misundelse, kommer fra de mennesker man deler båd med.

Virkelig fedt!
Desværre er der jo også en grund til sådan en mistro ind i mellem!! Det er jo så svært at få ftp. i dag !! Jeg føler mig f.eks rimelig skyldig når jeg fortæller at jeg træner i et motionscenter på hold. Det er jo nærmest bandlyst når man er ftp. "aspirant".

Heldigvis siger min vejleder på min nuværende arbejdsprøvning at det er vigtigt også at lave noget man er glad for og god til. Min sagsbehandler bakker op om motionen, min psykiater fatter ikke at jeg kan og ser lidt "skævt" hertil!! (jeg dropper ham når min sag er på plads).

Alt andet lige må vi vel nok som ftpér indenlands eller udenlands affinde os med at det er vilkårerne med denne (kommende) tilkendelse. Om ikke andet ved man med sig selv at man har været igennem en så skarp bedømmelse, ved og har åbenlyst vist hvad man magter i forhold til ens daglige liv.
__________________
Enteneller

Husk at checke www.pensionsinfo.dk for dine muligheder for udbetaling af f.eks TAE ((Tab af Erhvervsevne) ydelse) under evt. pensionsordninger.
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat