Se enkelt indlæg
Gammel 27-12-2011, 09:47   #7
Thomas1981
Mit andet hjem K10
 
Thomas1981s avatar
 
Tilmeldingsdato: 17-12 2011
Lokation: Horsens
Alder: 43
Indlæg: 671
Styrke: 13
Thomas1981 er ny på vejen
Jeg har også været inden og kigge på deres hjemmeside. Men fra den 23. Dec til den 5 jan. er det svært at nå en aktindsigt.
Det er der 3 dage til, fra 2. til 4. jan.

Jeg fik heldigvis mundligt aktindsigt, kan man vel sige. Men de burde i brevet have vedlagt begrundelsen på skrift. Som Frk. Horsens også oplevede, så er det virkelig uheldigt ikke at varsle psykisk syge om ændringer.
Havde jeg ikke fået fat i nogen, havde der været en overhængende fare for at jeg ikke kunne samle styrke til at komme afsted Men istedet ville være røget helt ned med flaget af angst

Jeg røg derfor i blækhuset med det samme herinde, for at høre om nogen havde erfaringer med Contra her i Horsens, fra det virkelige liv.

Jeg er glad for at de erkender de ikke selv har ressourcerne, og gør hvad de kan for at få holde fremskridt i min sagsbehandling.
Og samtidig var jeg sur over beslutningen blev taget hen over hovedet på mig, så pludseligt.

Men jeg ser frem til 5. Jan. Det kan kun gå for langsomt med at blive afklaret, forhåbentlig til pension, når man som jeg er 30 år, og reformssablen jævnligt bliver raslet.

Jeg har fulgt min sag meget tæt hele vejen igennem, og uden at skulle forklantre nogle SB'er, føler jeg helt sikkert jeg sidder med det bedste overblik. Så jeg er rigtig godt forberedt
Thomas1981 er ikke logget ind   Besvar med citat