Emner: Juleferie.
Se enkelt indlæg
Gammel 20-11-2011, 00:43   #4
Pophår
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 13-10 2009
Lokation: Syd-Vest DK
Indlæg: 367
Styrke: 15
Pophår er ny på vejen
Det er nok planlagt for længe siden vedr. fri- og feriedage. Hvis du arbejder helligdage, får du så ikke det der hedder FO-dage?

Jeg håber ikke du er sat på vagt, fordi du er "billig" i drift, fordi du er i fleksjob.

Jeg har fri mellem Jul og Nytår, fordi jeg arbejder med byggebrancen og der har de fleste jule- og nytårsferie og flere har vinterfyret deres ansatte.

Derfor kan jeg også få afspadsering før Jul.

Min arbejdstid svinger lidt ind i mellem og de ekstra timer, sparer jeg op til ekstra frihed, gider ikke ha dem udbetalt.

Jeg ligger 50% på alle mine ekstratimer, det er helt ok med virksomheden. Noget vil jeg ha for den tid jeg er der ekstra og gider ikke arbejde 1:1, når jeg arbejder fx 1 time ekstra.

Det gode ved mit job, er at jeg også nogle gange kun har fx 3 timer, mod normalt 4 timer/dlg.
Så kommer der bare -1 i min bog

Man må gerne arbejde fx 1 time ekstra ind i mellem i fleksjob (har spurgt), det må bare ikke være systematisk overarbejde.

Jeg jobber som chauffør og der kan tiden godt løbe fra mig engang i mellem. Holder jeg fx 1 time fra virksomheden, når jeg har fri, er det jo ikke nemt.

Det passer mig fint det er sådan, mens det sikkert for andre er skod og hvor de har det bedst med et fast tidspunkt hver dag.

Nå, jeg kom vist væk fra det oprindelige

Sidst redigeret af Webmaster; 22-11-2011 kl. 00:47. Årsag: 2 indlæg lige efter hinanden lagt sammen til 1...brug evt rediger funktionen for tilføjelser..
Pophår er ikke logget ind   Besvar med citat