Se enkelt indlæg
Gammel 17-11-2011, 13:05   #9
Hexi
Lever på K10
 
Hexis avatar
 
Tilmeldingsdato: 19-06 2007
Lokation: Bor i Bulgarien
Indlæg: 1.821
Styrke: 20
Hexi er ved at flytte ind på K10Hexi er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af 221160 Se meddelelser
Hej Hexi,
Tak for dit hurtige svar! - Det er ikke at jeg ikke er hjemme, jeg er altid hjemme, men lukker ikke nogen ind i mit hjem, da jeg ikke kan tåle andre menneskers vira og bakterier -det kan i værste fald blive fatalt for mig. Skal jeg så resikere mit liv fordi SKAT vil ind. Kan jeg bede dem lave en erklæring, at såfremt SKAT på trods af klare informationer om min alvorlige immundefekt, alligevel agter at møde op i mit hjem, bedes SKAT medbringe en underskreven erklæring, hvori SKAT indestår alle omkostninger og risici for enhver forværring af mit helbred i forbindelse med indtrængen i mit hjem. Erklæringen bedes underskrevet af en person, der alene kan tegne SKAT i dette øjemed, f.eks. Peter Loft, eller fungerende Skatteminister.

Mvh.
221160
Selvfølgelig skal du ikke risikere liv og lemmer fordi skat har strammet skruen overfor restancer....

Men på den anden side tror jeg du får en besværlig kamp indtil de har indsat i computeren at de vitterligt ikke kan få dig i tale face to face...de har jo 1000 vis af fortilfælde med dårlige undskyldninger som de skal sortere fra dem der er reelle...

Men den kamp må du jo så tage...f.eks. pr. mail (skrift) kontakt vedkommende der har varslet fogedbesøget og hør efter hvad dokumentation vedrørende din sygdom de kræver for at afblæse besøget og acceptere at du ikke kan møde personligt...(evt en kopi stilet til chefen) og så fremskaf dokumentationen og send den ind...(med kopi til Chefen)

Det kunne være en mulighed...jeg kan ikke garantere det er den rigtige og mit bud er den eneste sandhed i sagen
__________________
Bor nu i Bulgarien... Et paradis for danske fattigrøve...
Hexi er ikke logget ind   Besvar med citat