Se enkelt indlæg
Gammel 19-01-2008, 19:30   #16
fiemie
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 17-11 2005
Alder: 51
Indlæg: 160
Styrke: 19
fiemie er rigtig godt på vej
Hov, hov, husk nu lige: Fagforening og A-kasse er to forskellige ting. Det er A-kassen, der udbetaler dagpenge. Fagforeningen hjælper f.eks. med lønforhandlinger, efteruddannelse o.s.v. - Det er A-kassen, man ikke behøver/kan bruge, når man er fleksjobber, fordi man ikke kan få dagpenge (man får ledighedsydelse i stedet). - Fagforeningen er altid god at have i baghånden, når man er på arbejdsmarkedet.

Har været medlem af begge dele: Dansk Magisterforening (DM) og Magistrenes A-kasse (MA). Da jeg blev fleksjobber meldte jeg mig ud af A-kassen. Da jeg blev førtidspensionist var jeg i en periode stadig medlem af fagforeningen (til pensionisttakst), men efterhånden følte jeg mig ikke rigtig som en del af målgrupperne: Akademiker i fuld gang med karriere / "gammel" pensionist med penge.

Har ikke haft så meget gavn af min fagforening, udover udmærket efteruddannelse (gratis da jeg var alm. arbejdsløs). Har til gengæld haft god støtte fra A-kassen, bl.a. har jeg haft en konsulent med til møde på kommunen da jeg var sygemeldt og har fået støtte og rådgivning derfra.

Fiemie
fiemie er ikke logget ind   Besvar med citat