Emner: Anke
Se enkelt indlæg
Gammel 29-10-2011, 14:30   #9
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Kommunen har allerede modtaget samme brev som du.

Nu kender jeg ikke ordlysen af anken der har været i BAN men som sådan har du ikke fået medhold i noget som helst.

De afviser fleks (som er helt korrekt afvisning fordi du værgen er afklaret lægelig eller arbejdsmessigt, og det derfor ikke kan vurderes om du er fleksberettiget) Og så har BAN påtalt nogle fejl/mangler som kommunen har lavet, og som kommunen skal have rettet, dem kan man på sin vis kalde medhold, fordi du får ret i at de har bummet den, med det er ikke et medhold der ændre det store for dig personligt, det giver dig værgen ret til fleks ell.

Du kan risikere at kommunen ikke sørger for at rette op på de ting BAN har sagt de skal, normalt ville det være JC-chef og borgmester der ville skulle rykkes i fordi det er sagsbehandlingen den er gal med, men fordi BAN har pålagt kommunen at få styr på de ting, er det bedste altså at kontakte BAN, en af grundene er at de sider i statsforvaltningen som skal føre et vist tilsyn med at kommunerne gør deres arbejde som de skal, en anden er at JC-chef og borgmester ikke har haft en pind med det at gøre.
Man kan godt gå højere i kommunen, men så er det først efter BAN igen igen har haft fat i kommunen, og der stadig intet sker (og der har du altså også langt til endnu) og der gør man klogt i at nøjes med at påtale problemet og så sende til hele kommunalbestyrelsen, i stedet for at klage.

Du skriver at du vil skrive til kommunen og i parentes skriver om en ny SB´er, jeg er ikke helt med på om du har fået ny eller ønsker at få ny SB´er.
Er det et ønske om at få ny SB´er skal du ikke regne med at det bliver indfriet, nok er der et par §§ der giver ret til ny SB´er, den mest brugbare for os borgere går på samarbejdsvanskeligheder, der er bare lige det problem at at du overhovedet ikke har noget at skulle have sagt, at du syntes der er samarbejdsvanskeligheder, gælder ikke, det er helt og holdet op til SB´er at bestemme, så hvis denne ikke syntes der er samarbejdsvanskeligheder, så er der bare ikke nogen slut færdig. Kan du så samtidig ikke bevise det, er det helt galt.

De er ikke særlig begejstrede for at lade borgerne skifte SB´er (med mindre det er dem selv der tager beslutningen) grunden er at deres system ikke rigtigt er giret til det, de får tildelt borger ud fra person nr, og så kan systemet ikke finde ud af det hvis en SB´er har en borger med et person nr uden for det tildelte tal område.

Der med ikke sagt at det ikke kan lade sig gøre, det kan det godt, og nogle kommuner er bedre til det end andre, der er bare ingen garantier, og i de fleste kommuner er det temmelig svært.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat