Se enkelt indlæg
Gammel 27-08-2011, 10:11   #124
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af popiae Se meddelelser
Enteneller;
jeg "vil" bare gerne have det på plads nu. Popia er bare tålmodig."
Forstår ikke hvad du mener?

Det er jo ikke dig dette omhandler?

Ved sygedagpengestop, skal der partshørres inden 14dagen, ergo er der tid til at klage, gøre indsigelser før stop.

Og kommunen vil stå dårligt, hvis de stopper sygedagpenge midt i et forløb, især når det er meget tvivlsomt vedr job på fleks.
Enten bør de forlæge under afklaring, eller afgørelse til fleks eller pension.

VH Popiae
Nej jeg ved skam godt, at det ikke er min sag, jeg prøver bare at komme med råd om hvad jeg ville gøre. At spørge til forlængelse af ens sag er jo ikke ensbetydende med at man klager. Jeg syntes det straks er værre hvis man pludselig skal til at have behandlet sin sag som en klage fordi man ikke fik spurgt hertil forinden.. Indlægget jeg skrev var i øvrigt skrevet i en god mening, jeg er selv ikke altid lige så tålmodig, som du nok har regnet ud . Men jeg kan da sagtens forstå din indgangsvinkel til sagen også.

Det jeg ikke forstår er denne "dansen om grøden" fra kommunens side af ikke mindst. Hvorfor melder sagsbehandlerne ikke klart ud om Frk. Norden (og andre) kan forlænges når udløb oprinder ? Hvorfor lader man klienten gå i al uvidenhed?

I Frk. Nordens sag er partshøringsfristen for kommunen vidst allerede er overskredet, så ja hun har da en god sag ved evt. klage, men der er jo ikke grund til at det skulle komme til det. Måske (eller med sikkerhed så) ville Frk. Norden have en lettere hverdag og arbejdsprøvning hvis hun for allerede et par uger siden havde vidst om hun blev forlænget. Er det fordi sagsbehandleren lige skal se hvordan det går i starten på REVA, således at hun kan afslutte sagen med at sende hende på ledighedsydelse ? Det kan hun vel først efter endt afprøvning ? Skulle sdp. så ikke forlænges alligevel indtil da ?
__________________
Enteneller

Husk at checke www.pensionsinfo.dk for dine muligheder for udbetaling af f.eks TAE ((Tab af Erhvervsevne) ydelse) under evt. pensionsordninger.

Sidst redigeret af Enteneller; 27-08-2011 kl. 10:25.
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat