Se enkelt indlæg
Gammel 10-12-2007, 14:53   #9
sonderjyden
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 16-06 2007
Indlæg: 19
Styrke: 17
sonderjyden er ny på vejen
Hej.
Tak zuza for din oplysning - det var jeg ikke klar over.
Til Nille. Det du skal have forståelse for er at hvis du er tilkendt fleksjob med feks. ½ løntilskud, skal arbejdsgiveren selv betale halvdelen af din løn.
Derfor vil arbejdsgiver jo også have ydelser for disse timer.
Men når arbejedsforholdet er igang, er det ikke noget du som sådan mærker. Du vil få en lønseddel med 37 timers udbetaling med fradrag af evt. en pensions ordning og skat m.m. - en helt almindelig lønseddel.
Ang. søgning af fleksjob. Efter endt arbejdsprøvning og tildeling af fleksjob, blev jeg ansat på kommunens reourcecenter. Hvilket jeg i starten blev noget oprevet over, mente dette var en forlængelse af arbejdsprøvning. Men da det gik op for mig hvad det gik ud på kunne jeg godt se dette var genialt.
Jeg fik fleksløn med det samme og kunne med dags varsel opsøge lige præcis den virksomhed jeg havde lyst til. Det gjorde jeg, var flere steder, det endte med der var to virksomheder som var meget interesseret. De steder jeg var, skulle selvfølgelig ikke betale for noget da jeg var ansat ved kommunens reourcecenter -så selvfølgelig ville de gerne afprøve mig - omvendt kunne jeg også sige det ikke var noget for mig.
Er idag ansat som pædagogmedhjælper.
Jeg har selv været arbejdsleder i 25 år - og tro mig - det giver et vist indtryk når en person opsøger virksomheden uopfordret - så held og lykke med det.
Mvh / sonderjyden

Sidst redigeret af sonderjyden; 10-12-2007 kl. 14:59. Årsag: Tilføjelse
sonderjyden er ikke logget ind   Besvar med citat