Se enkelt indlæg
Gammel 25-07-2011, 18:19   #4
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Du skal slå på at du har ret til genoptagelse af sygedagpengene, pga ny diagnose.

Jeg gider ikke åbne min egen sag for at finde det frem (jeg er nu smidt ud af systemet, og nyder freden, og ønsker ikke at åbne den bog før nødvendigt... venter på BAN)

Men jeg ved at du har ret til sygedagpenge forfra (hvis du har optjenings retten der til, der ligger en principafgørelse, der siger at de kan tælle 5 år tilbage, men om den stadig duts nu der er kommet nye dagpengeregler ved jeg ikke) men på den anden side hvor intet våger intet vinder *ss*

Der til kan de sagtens ligge din jobplan om, det er et spørgsmål om vilje (man kan godt afklares under en reva) desværre SKAL kommunerne ikke og de vil jo gerne spare penge, så den vilje ligger på et ekstremt lille sted.

Men når man ser på §§ direkte omhandlende reva, er din kommunes handling med stansning korrekt, for du følger jo ikke din plan.

Men bare fordi du er gift er det ikke nødvendigvis = at du intet kan få, min gemal får en rimelig okay løn, og jeg ville alligevel kunne få knap 3000 men mit fradrag er over 3000, så det vil være noget rod at modtage det lidt jeg kan få, og vi vil få mindre ud af at han får overskudet (fordi der jo kommer lidt atp og den slags bæ på alligevel) så jeg får ikke en krone.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat