Se enkelt indlæg
Gammel 15-07-2011, 22:58   #355
Lotte68
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 18-11 2010
Indlæg: 318
Styrke: 14
Lotte68 er ny på vejen
Borgerrådgiveren har rykket for beløbet skriftligt, men intet sker.
Tænker jeg måske skulle maile Socialforvaltningen med CC til Borgerådgiveren dagligt.

Det gjorde jeg i en anden sag hvor jeg havde 2 breve og 7 mails til Ydelsesservice, men de totalt ignorerede mig, indtil jeg begyndte at sende CC til Borgerrådgiveren, så kunne de slet ikke forstå hvordan mine mails på beklageligvis var blevet "parkeret" i systemet og derfor ikke behandlet, men så kom der ellers skub i tingene.
Håber der kom så meget skub så de, som lovet har forhøjet min særligt støtte, men det vi l vise sig den næste 1. i måneden.
Sikken en kamp hele tiden, hver dag når jeg åbner min postkasse tænker jeg om der nu ligger nyt vanvid i den, det er virkelig hård psykisk terror fra systemets side, at borgeren slet ikke overhovedet kan stole på noget som helst i systemet, den usikkerhed er meget svær at leve med i dagligdagen, og kræver virkelig nerver af stål, hvilket bestemt ikke gør tingene nemmere når man samtidig er kronisk syg og slås med smerter dagligt.


P.S. Nyropsgade er næsten endnu mere håbløse end Musvaagevej, så det med flere år undrer mig ikke, de syltede min sag der i årevis og jeg fik medhold hos Borgerrådgiveren, der ignoererde de dog ikke Borgerrådgiveren, det undrer mig at de gør det, troede jeg var nyt at de nu også gør, men der er tilsynelandene ingen grænser for deres frækhed og hovmodighed.

Nogen der ved hvad de egentlig laver derinde i de jobcentre?
For arbejde gør de da ikke, det er da helt sikkert, der er jo ingen af vores sager der bliver behandlet eller overhovedet læst igennem, men de drikker nok rigtig meget kaffe hele dagen lang.
Lotte68 er ikke logget ind   Besvar med citat