Se enkelt indlæg
Gammel 01-12-2007, 00:01   #3
majs
Slettet bruger
 
Tilmeldingsdato: 31-12 2006
Indlæg: 268
Styrke: 18
majs er rigtig godt på vej
Jeg suplerer lige lidt:

Kommunen SKAL medsende klagevejledning ved ALLE afgørelser.
Her går en klage da først til den kommunale afdeling som har udstedt afgørelsen og så skal de vurdere om de holder fast i deres afgørelse eller endre den. Hvis de holder fast i deres afgørelse, sendes klagen videre til det socialenævn. Herfra vil du så få mulighed for at komme med kommentarer. Hvis de så vælger at holde fast i afslaget, sender de igen klagevejledning med til det sociale ankenævn, hvor du da kan gå videre med din klage.

Handler det om sagsbehandlernes omgang med din sag, uden konkrete afgørelser, kan du skrive til kommunalbestyrelsen, der er ansvarlig for sine medarbejdere. Inden da, kan du også rette henvendelse/klage til afdelingschefen i den pågældende afdeling.

HUSK altid at få alt skriftligt. Det er også en fordel at søge agtindsigt (se andet sted her på siden/forsiden) så du ved hvad der er skrevet og af hvem. Igennem din agtindsigt vil du kunne se om du har en pesourceprofil og så gå klagegange hvis den ikke er der/gå klagegang hvis du ikke selv har været med til at lave den.

Mvh
majs
majs er ikke logget ind   Besvar med citat