Se enkelt indlæg
Gammel 25-06-2011, 17:28   #6
gunvor
Har ikke tid til andet end K10
 
gunvors avatar
 
Tilmeldingsdato: 13-07 2010
Indlæg: 2.092
Styrke: 17
gunvor er ved at flytte ind på K10gunvor er ved at flytte ind på K10
Hej Jasch.

Enteneller har skrevet forskellen af de 2 § ud fra hvad de sigter imod. (Dog glemt et lille "ikke" i §27,stk. 1, 4). Og her fremdrages netop det væsentlige.

Hvis der kan være vanskeligheder med af afklare dig indenfor de 39 uger, som man kan forlænges eft. i § 27, stk. 1, 2, ja så er det rart at have enendu en forlængelsesmulighed eft.flg. denne, nemlig § 27, stk. 1, 4.

Er det derimod helt sikkert du enten skal på fleks el. FP og komunne ikke modsætter sig dette synspkt., ej heller skifter mening midt i vadestet OG det kan nås indenfor 26 uger, ja så er denne paragraf brugbar.

Og i forhold til afklaring er det vigtigt, hvis du mangler lægefaglige papirer i din sag, at du tager forbehold at netop sådan noget kan tage tid pga. ventetid til spec.læger.

Ligesom du får kigget sommerferie og julen med i de ovennævnte uger, idet der eft. mit kenskab normalt går ca. 1 mdr., hvor meget ligger stille og der derfor intet sker i din sag i dette tidsrum, hvorfor det i hvertfald er hensigtmæssigt ikke at disse perioder falder sammen m. indhentning af papirer el. aflsutning af sag.

Mange hilsner

Gunvor
__________________
It's not where you're going or where you've been
it's not your glory and it's not your sin
It's the difference that you make
When there's more than your pride at stake
gunvor er ikke logget ind   Besvar med citat