Se enkelt indlæg
Gammel 20-06-2011, 09:29   #7
1futfe
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 07-12 2010
Indlæg: 18
Styrke: 14
1futfe er ny på vejen
Ja det er vel i bund og grund kassetænkning. Men selv om man sætter krydset det "rigtige" sted, hvor så end det er, så ændrer det ikke kommunernes måde at forvalte pengene på vel? Et eksempel fra for kort tid siden er jo Randers Kommune, som decideret kalkulerer med, at handicappede dør før andre befolkningsgrupper. Grotesk ikke?
Jeg spurgte herinde, for jeg havde fået at vide, at min sagsbehandler havde indstillet mig til FP (Favrskov Kommune), og selv om jeg havde lægeerklæring på, at jeg var for syg til arbejdsprøvning, så skulle jeg sendes i arbejdsevnevurdering, før min sag kunne blive behandlet i Pensionsudvalget. Jeg er nu i arbejdsprøvning, og mens jeg har været der, har jeg fået ny sagsbehandler (nr. 3 i rækken). Jeg aner ikke, hvor jeg står i det her system. Ifølge socialrådgiver på arbejdsevnevurderings stedet, så hører jeg under beskæftigelsesloven, mens jeg er der, hvad så end det er, og at jeg stadig bevarer mine sygedagpenge, selv om jeg har været syg siden midt i marts 2010. Mine sygedagpenge blev forlænget af den tidligere sagsbehandler.
Jeg har bedt om aktindsigt. Det eneste, jeg fik tilsendt, var kopier af de lægepapirer, jeg selv har fremskaffet fra sygehus og privathospital.
Hvad er min ret? Hvad er kommunens pligt? Jeg aner inter, om hvordan det system fungerer, og hvem man skal rette henvendelse til, hvis man mener, at man bliver syltet i systemet, og der er blevet begået fejl. Så tror da pokker, at en FP sag kan trække ud i årevis.
1futfe er ikke logget ind   Besvar med citat