Se enkelt indlæg
Gammel 19-06-2011, 20:59   #5
Vovse
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-03 2010
Lokation: Sjælland
Indlæg: 9.664
Styrke: 26
Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10Vovse er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Pip Se meddelelser
I skal også undersøge om I overhovedet må blive boende der hvor I bor, nogle steder er der regler for hvor mange mennesker man må bo i forhold til antal værelser.
I almennyttigt boligbyggeri må der kun være én beboer pr. rum, ved indflytning.
Om der senere kommer en flok børn til, så der måske er 2 beboere pr. rum, spiller ingen rolle.
Dette ved jeg fra den tidligere direktør i vores boligselskab, fordi jeg spurgte ham mens jeg sad i organisationsbestyrelsen.

En anden påstår, at din kæreste har forsørgerpligt over dig når i bor sammen i et ægteskabslignende forhold, dette passer ikke.
I får først forsørgerpligt over hinanden i det øjeblik i gifter jer (eller den ene bliver tilkendt pension).

Hvis abort er for sent, eller af anden grund ikke er en mulighed, så synes jeg, at du skal se at få en aftale med en sagsbehandler på kommunen.

Det er muligt, at kommunen ikke har pligt til, at hjælpe jer med en anden bolig, men på kommunen kan man komme på en akutliste til en lejlighed.
Kommunerne råder over min. hver 4. bolig der bliver ledig i de almennyttige boligselskaber og dem kan de tildele mennesker som er i akut bolignød ell.l.

Men hvis man får en lejlighed via kommunen (sådan kaldes det ofte i daglig tale) kan man ikke sige nej til en tilbudt lejlighed og afvente et andet tilbud, man må tage det man får tilbudt.

Det er muligt, at kommunen slet ikke vil hjælpe jer med en bolig når i ikke er i bolignød, i har jo en bolig, omend den er lille.

Derfor skal i selv sørge for at kontakte div. boligselskaber og blive skrevet op til en lejlighed.

Mens jeg sad i boligselskabets bestyrelse, havde en enlig mor med et barn på 7-8 år fået tildelt en 1-værelses lejlighed, via kommunens akutliste, dette siger lidt om, at man må tage hvad der kommer.

Jeg vil ønske dig held og lykke med det hele og så håber jeg, at du har nogle voksne du kan læne dig op af.
__________________
"Lediggang som saadan er ingenlunde Roden til alt Ondt, tværtimod, den er et sandt guddommeligt Liv, naar man ikke keder sig"

Søren Aabye Kierkegaard (5. maj 1813 - 11. november 1855), dansk teolog, filosof og psykolog.
Vovse er ikke logget ind   Besvar med citat