Emner: sygemeldt.
Se enkelt indlæg
Gammel 22-11-2007, 17:04   #13
ajmj
Føler sig hjemme på K10
 
ajmjs avatar
 
Tilmeldingsdato: 20-09 2007
Indlæg: 40
Styrke: 17
ajmj er ny på vejen
Hej Lene
Jeg har ikke (heldigvis) fået en ny sygdom, men som dig, er jeg bare blevet dårligere og dårligere. Jeg har slidgigt og discusprolapser i lænden. Efter en operation hvor jeg fik fjernet en discusprolaps fik jeg en ny og desuden en nerveskade. Det er smerterne i mine ben som er værst, men heldigvis har jeg været på smertekursus og lært at smerterne ikke skal styre mit liv.
Når så at man sidder overfor diverse sagsbehandlere giver det bagslav, for så tror de at man magter alverden. Nej det er svært at være inde i "systemet". Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg har altid haft arbejde og så nu hvor jeg ikke længere kan det er det utrolig dejligt at K10 findes. Her mærker jeg et sammenhold og en forståelse for min situation. Her kan jeg spørge uden at blive misforstået og komme i klemme.
Jeg har lært at det gælder om at se muligheder og ikke begrænsninger og det er har virkeligt hjulpet mig meget at følge det råd.
Hvordan med dig - det må være psykisk hårdt at være i din situation lige nu.
Jeg har selv været i en lignende før jeg blev fyret. Selve fyringen var derfor en befrielse, men min sagsbehandler tror at mine øgede smerter hænger sammen med min fyring Jeg blev fyret pga. sygefravær og ikke omvendt.
Du får lige et herfra. Jeg håber at din situation løser sig til fordel for dig.
__________________
Vi har kun det sjov som vi selv laver ...
ajmj er ikke logget ind   Besvar med citat