Se enkelt indlæg
Gammel 07-05-2011, 14:34   #9
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af hboegelund Se meddelelser
Min jobkonsulent ringede lige igår og fortalte at han, min sb og chefen hvor jeg er i arbejdsprøvning, er blevet enige om at forlænge min kontrakt med 6 mdr Det er jeg rigtig glad for!!!

det er et godt sted at være, jeg er faldet godt til! de siger jeg passer godt ind derude og de er glade for mig det er bare så fedt

Chefen sagde også at uden han kunne love noget så er det ikke udelukket at der er en fremtid for mig hos dem der jublede jeg jo indeni og han har sagt det samme til kommunen!

så nu er mit håb, mi store drøm!! at det går godt det næste halve år, jeg får mit fleksjob og at der er arbejde til mig bagefter!

Bare jeg dog kan få arb. indtil jeg er berettiget til ledighedsydelse, så jeg kommer ud af kontanthjælpssystemet og på rimelig vis igen kan sørge for mine 2 piger økonomisk!! det fortjener de!

rigtig god weekend til jer alle
Vil kommunen forlænge de 6 mdr., så sørg for at få at vide, hvad målet egentlig er at du skal være der yderligere i 6 måneder.... Jeg synes 6 måneder er lang tid. Nu ved jeg ikke hvor længe, du har været der nu. Jeg var i arbejdsprøvning i 9 måneders tid, før jeg blev afklaret. Inden da var jeg på revacenter i nogle måneder. Det var nok i mit tilfælde, inden jeg blev fleksjobber. (jeg kom fra kontanthjælp i starten)

Hvor mange måneder osv... det kommer an på, hvilken målgruppe, du er i efter § 2 i beskæftigelsesloven (der er 10 målgrupper): https://www.retsinformation.dk/Forms...x?id=128679#K2

Ved du hvilken målgruppe, du er i, så kig videre her, hvor meget de kan sende dig ud i (se kapitel 11 om varighed):
https://www.retsinformation.dk/Forms...?id=128679#K11
curls er ikke logget ind   Besvar med citat