Se enkelt indlæg
Gammel 24-04-2011, 12:53   #8
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Det da bare valgflesk ikke en pind andet, det lyder jo hamrende godt i de raskes øre, og de dumme danskere ved jo ikke bedre, samtidig har VKO jo gennem de seneste alt for mange år erfaret at de roligt kan love gud og grønne skove de på forhånd ved de ikke kan holde, uden at blive straffet for det.

Tante Ana mht Pouel Nyrup, glemmer du vist baggrunden for at det psykiske område er hans store indterrasseområde, han har psykisk sygdom meget tæt inde på livet, lidt for tæt hans datter begik selvmord i 1993 af samme årsag.
Med en sådan oplevelse i bagagen er der da absolut intet at sige til at manden har en forkærlighed for netop det emne, og det jo kun godt han så også forsøger at gøre noget, han har trods alt noget mere slagkraft end fx jeg ville have... han sider i det mindste ikke bare på hans hænder og siger nå, synd andre også bliver ramt.

Når det så er sagt er vi ikke uenige om at som statsminister, har vi så absolut haft dem der var bedre, men på den anden side, var lige netop han ikke kommet på den plads ville der ikke have været samme samme fokus på psykiatrien, en fokus JEG helst ikke vil være foruden.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat