Se enkelt indlæg
Gammel 20-03-2011, 21:54   #32
Katharina
Skal snart betale husleje på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-10 2010
Indlæg: 839
Styrke: 14
Katharina er rigtig godt på vej
Hej Tassi!

Godt at få Andersines vurdering også!


Citat:
Oprindeligt indsendt af Andersine85 Se meddelelser
Hmm.. Det her er da en... "interessant" situation...

Altså, da du i sin tid blev forlænget på 27.1.4, så må de jo have konkluderet, at din arbejdsevne enten er til fleksjob eller førtidspension... at de så ikke har nået at afklare dig indenfor de 26 uger, kan jo så ikke afholde dem fra at overføre dig til "ymerparagraffen", hvor de jo så må færdigt afklare dig...

Godt set Andersine!

Men... Lavede kommunen en fejl, da de første gang vurderede, at din arbejdsevne var varigt nedsat til minimum fleksjobniveau (og nej, ved godt at det ikke er en fejl for dig, men i de papirer der var dengang, var du da udredt tilstrækkeligt til at de kunne bedømme det?)

For at imødegå dette argument i sag effektivt - er LÆ 165 fra egen psykiater med beskrivelse af udtømte helbredende behandlingsmuligheder vedr. grundlidelse Aspergers - særdeles vigtigt!

Det, jeg tænker, er, at de måske har opdaget, at de ikke vidste nok dengang... og man må ikke rette en fejl med en anden fejl ift. lovgivningen. Dvs. at lavede de en fejl dengang, med deres vurdering, så må de ikke gentage den fejl, ved at overføre dig til ymerparagraffen....

Som sagt - kom dem i forkøbet med LÆ 165 fra egen psykiater med vurdering af udtømte muligheder vedr. Aspergers!

Ved ikke om det evt. er det de er ude i?!?

For bottom line, har de een gang vurderet, at din arbejdsevne er nedsat til minimum fleksjobniveau, så kan de ikke løbe fra det, med mindre de rent faktisk lavede en reel fejl dengang.

Tag ingen chancer i disse sparetider i kommuner! Kom kommune i forkøb med LÆ 165, som effektivt kan afkræfte lægekonsulents teori om behandlingsmulighed for Aspergers!

Og har de ikke det, så har jeg meget svært ved at se, at du ikke skal under ymeren... Og skulle det komme dertil, så er det i hvert fald helt klart det du skal påpege, når du skal klage over afgøelsen(erne).

Enig! Men helgarder dig med LÆ 165 over for tricky kommune!
I første omgang:

1) Bed fortsat om LÆ 165 gennem egen psykiater!

2) Citer fortsat præcist lægeerklæringers/psykologerklærings diagnoser og konklusion - incl. ny LÆ 165 - i forbindelse med punkt om "Helbredsmæssige forhold" i ressourceprofil. Det har kommuner meget respekt for.

3) Du skriver kun under på egne rettelser/kommentarer til ressourceprofil - og gør opmærksom på, du ønsker rettelser og kommentarer kommenteret og evt. indarbejdet i ressourceprofil, for herefter at skrive under på ressourceprofil med dine kommentarer indarbejdet.


Senere:

- hvis teori om helbredende behandlingsmuligheder for Aspergers ud i fremtid ikke rettes jf. LÆ 165 i ny redaktion af ressourceprofil

- må du bede om ledighedsydelse i forlængelse af sygedagpenge jf. ymer§ -

- idet din funktionsevne i erhverv aktuelt jf. ressourceprofil vurderes væsentligt nedsat - men altså med den rigtige behandlingsmulighed engang ud i fremtiden - ikke vurderes varigt nedsat jf. lægekonsulent?

- så vil Ymer§: SM - A38 - 02 være meget aktuel at huske kommunen på som forsørgelse i forlængelse af sygedagpenge, hvis første strategi med LÆ 165 ikke virker:

http://ast.kommuneinformation.dk/Pri...spx?sw=A-38-02


Tal om evt. med advokat og med privat socialrådgiver herom!

Sidst redigeret af Katharina; 20-03-2011 kl. 22:01.
Katharina er ikke logget ind   Besvar med citat