Se enkelt indlæg
Gammel 13-03-2011, 15:20   #9
FrkSilverfox
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 13-03 2011
Lokation: Aalborg
Indlæg: 211
Styrke: 14
FrkSilverfox er ny på vejen
Korrekt

Citat:
Oprindeligt indsendt af LUM Se meddelelser
Jeg bider rigtig meget mærke i at din psykolog har sat en diagnose på dig, og at denne står bag anbefaling behandling. Det er IKKE lovligt.

Du skal bede din læge henvise dig til en psykriater, og det er NU inden du begynder at tage noget som helst medicin, fordi en forkert diagnose og en forkert behandling faktisk kan gøre dig psykotisk,det kan gøre dig endnu mere syg på livstid.

Som ADHD´er skal jeg bide mærke i at du er kvinde og at den første antagelse er border, ikke at det behøver være forkert, men samtidig ved jeg også at ADHD´ere tit ses i misbrugsmiljøerne, og at pigerne tit får en fejldiagnose på border (faktisk uhyggelig mange, fordi pige ADHD viser sig på en anden måde end den langt mere kendte drenge ADHD, pige ADHD symptomerne lignner border så meget at der skal en prof til at se forskæld, og dem med erfarinbg i border glemmer gerne ADHD kretieret med at symptomerne skal have været til stæde før det 7-år, og at børne ADHD viser sig på en anden måde)

Nå men ikke sat at du er ADHD´er, det behøver du absolut ikke være (det kan og skal jeg ikke udtale mig om) men mere pas på dig selv, kan du genkende dig selv i diagnosen og er en psykriater enig i den, så er det jo godt nok, men kan du ikke genkende dig selv bør du stritte imod, og holde på at det ikke er korrekt, for din egen skyld.

Et andet problem er, at i forhold til din kommune har du brug for en paykriaters udtalelser, i det en psykolog ikke er læge, og de derfor reelt ikke har ret meget at skulle have sagt (faktisk så lidt at kommunen kan gå ind og sige at de er ligeglade) og de alm praktiserende læger ved ikke ret meget om psykiske diagnoser (ikke nok) hvilket også er grunden til at vi ser alt for mange fejlmedicineret med antidepresivia (eler hvad det nu hedder)
Har lige været på hjemmesiden: http://www.adhd.dk/fileadmin/dokumen...ger_2_2002.pdf

Hvor jeg fandt følgende:

ADHD – Kombineret type (opmærksomhedsforstyrrelse og
hyperaktivitet/impulsivitet)
Piger med denne type ADHD fremstår som rastløse og støjende, hyperaktiviteten viser sig gerne som hyperverbalitet.
Nogle er specielt urolige. Frustrationstærsklen er lav, de overreagerer og
lader følelserne tage overhånd. Hjemme kan de være negative og irritable, og de mener, at alt er alle andres fejl. De fremstår som glemsomme, uorganiserede og med ringe evne til at koncentrere sig om noget i længere tid ad gangen.

Min mor har også lige læst det igennem og siger "skat, det lyder som en præcis beskrivelse af dig" Så må der sku være noget om snakken.
FrkSilverfox er ikke logget ind   Besvar med citat