Se enkelt indlæg
Gammel 07-03-2011, 18:33   #12
Marli84
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 19-01 2011
Alder: 39
Indlæg: 18
Styrke: 14
Marli84 er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af LUM Se meddelelser
Den der med livskvalitet, den ikke bare bør men SKAL! du kommentere.

Den er et guldkorn for en kommune som ikke ønsker at give FP (eller fleks for den sags skyld) for de vælger at læse betydningen som ARBEJDSEVNE, dvs som de læser det står det faktisk at du med medicin måske vil få arbejdsevne, de ved, du ved jeg ved og alle andre ved at det IKKE er det der menes, men det forhindrer immervæk ikke kommunerne i at udnytte muligheden, ej heller forhindrer det BAN i at give kommunerne ret i deres fejagtige evne til at læse og forstå.
Derfor er det ret vigtigt at du kommentere at kommunen ikke evner at læse og forstå.

Mht aktindsigt, så kan du gøre det på den helt nemme måde, hvoor du såre simpelt bare skriver at du ønsker aktindsigt i alle sagsakter BAN hare liggende, men du kan også vælge at bruge formularen under nyttige links, som vi bruger når vi beder om aktingsigt hos kommunen (men det mener jeg ikke er nødvendigt)

Mht indhentning af oplysninger, menes der at hvis nu du fx skriver til dem at der mangler en status, eller en specaillægeerklæring eller hvad det nu er, i den aktindsigt du har modtaget, så giver du dit samtygge til at BAN må indhente det du mener mangler.
Eller hvis de opdager der mangler noget, i det kommunen har sendt, så har du givet tilladelse til at de må indhente det.
Altså er det til din fordel at du giver dem den samtygge.

Hvis der ikke allerede er en liste først med lægelige skånebehov (læs alt i gennem og skriv en liste) men også en liste med dine, for det er langt fra sikkert at alle dine skånebehov er beskrevet, fordi lægerne tage dem som en selvfølge, at det naturligvis også gølder de ting.
Fx: Er jeg stressoverfølsom, slut. MEN der er ingen detaljeret beskrivesle af hvad det så giver af relle skånebehov, fordi det er en selvfølge for lægerne, men det er det ikke nødvendigvis for systemet (og det forekommer jo i forskællige grader, en kan måske slet ikke tåle noget der bare lugter af stres, mens andre har enkelte områder hvor de står af, andre igen, har bare en lættere nedsat stress tærskel... ja du har fanget den *ss*) og derfor er din uddybning af de skånebehov faktisk en god ide, men det er vigtigt tydeligt at skrive hvilken liste der er lavet ud fra lægelige dokumenter og vilken der er din egen beskrivelse.
Hej LUM

Tak for svar. Som jeg forstår det i papirerne fra BAN skal jeg ikke foretage mig noget, hvis jeg giver samtykke til at de må indhente det der end måtte mangle. Jeg skal kun reagere, hvis jeg ikke ønsker de må indhente flere oplysninger. Men så vil jeg bede om aktindsigt og så lade dem hente flere oplysninger i sagen hvis nødvendigt. Er det rigtigt forstået???


Det sidste du skriver med lægelige skånebehov forstår jeg ikke helt. Konklusionen går på at min arbejdsevne skønnes lig nul i ethvert erhverv dog kan livskvaliteten muligvis bedres ved ny medicin. Kan ikke læse noget om skånebehov mv...

Jeg har i klagen til kommunen lagt vægt på netop dette med livskvalitet, men det er de åbenbart ligeglade med.
Skal man skrive det til BAN også, eller regne med de læser alle oplysningerne + mine kommentarer (klage) grundigt igennem.

Virker ikke som om kommunen har læst tingene ordentligt igennem. HVordan kan man give afslag på noget, der er så åbenlyst

Det var mange ting, men er så frustreret og har kun en uge til at reagere ang. afgørelsen fra BAN. Altså det med om de må hente oplysninger.

Er så bange for BAN bare taler kommunen efter munden og hvad så???

Tak for din hjælp og tiden du har brugt
Marli84 er ikke logget ind   Besvar med citat