Se enkelt indlæg
Gammel 24-02-2011, 10:10   #13
mawebbro
Hjemmevant på K10
 
mawebbros avatar
 
Tilmeldingsdato: 06-03 2009
Lokation: Faxe kommune, vestsjælland
Indlæg: 289
Blog Indlæg: 100
Styrke: 16
mawebbro er ny på vejen
Jeg har også piskesmæld efter en trafikulykke, samt kronisk hjernerystelse. Med daglige store smerter i stort set hele torso samt hoved. Min læge har også nævnt ptsd men har ikke skrevet diagnosen.

Min læge giver mig en kombination af todololac (ibumetin som depot),gabapentin (er egentlig til epilepsi, men da de er beroligende på nervebanerne, går de som smertestillende, fås desvære ikke som depot). Panodil som depot, oxycontin 10 mg (depot) og som antidepressivt får jeg der også virker smertestillende cymbalta.

Jeg kan dog ikke længere mærke at de skulle virke smertestillende. I starten, de første ca. 2 mdr. kunne jeg se at mine smertetal gik en til to tal ned, men efterfølgende er jeg tilbage til før. Men de bruges nu udelukkende som antidepressive.


__________________
Livet er for kort til at vågne op til fortrydelse. Så elsk de mennesker, som behandler dig ordentligt. Glem alt om dem, der ikke gør. Tro på, der er en grund til, alting sker. Hvis du får en chance til, så grib den med begge hænder. Hvis det ændrer dit liv, så lad det. Ingen har sagt, at livet ville være let ♥
mawebbro er ikke logget ind   Besvar med citat