Se enkelt indlæg
Gammel 17-02-2011, 07:59   #2
buster
Jeg bor her på K10
 
busters avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-01 2008
Lokation: Sorø
Indlæg: 4.447
Blog Indlæg: 18
Styrke: 22
buster er ved at flytte ind på K10buster er ved at flytte ind på K10
Mickey, kan sagtens forstå og følge dig -sagt af mor hvis datter fik alvorlige psykiske problemer -sikkert gr hendes mors og fars kroniske sygdom og hvad deraf følger.

JA, at de voksne kan blive syge og heldigvis da ofte også raske igen, er en side af sagen, men når det rammer vores børn så gør det ondt.

Jeg kan ikke fortælle dig/jer hvad i skal gøre men synes helt klart at i forhold til de mennesker som allerede er involveret i sagen, ja, da skal du selvfølgelig have gjort din egen sagsbehandler klart at du/i lige nu står i dette alvorlige problem.

Vores erfaring er, at du kan IKKE forvente at de forskellige afd imellem fx jobcenter, familierådgivningen, ppr mfl -"taler" sammen = tværfaglighed.

Du skal være tovholderen så i på denne måde kan komme videre på en ordentlig måde og får skabt så meget tryghed som muligt for jeres barns vedkommende.

Det er vigtigt.

Om det vil ændre noget for dig og fremtiden mv tja, det er jo svært at spå om MEN jeg ved -af dyrekøbt erfaring - at det kan kun gå for langsomt med at få sat det helt store apperat i gang -altså, få afdelingerne til at tale sammen så i kan få løst opgaverne.

Det ER kommunens PLIGT at hjælpe jer, hvis man på nogen måde kan og specielt når det handler om en lille families ve og vel.

Vil tænke på jer og ønske jer alt det bedste og tak fordi du havde tillid til os herinde og spørg endelig hvis vi på nogen måde kan hjælpe
__________________
At blive lykkelig består ikke i at eje meget, men at elske meget og håbe



http://www.onlineunderskrift.dk/unde...al-afskaffes./
buster er ikke logget ind   Besvar med citat