Se enkelt indlæg
Gammel 13-02-2011, 12:55   #21
ABC
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 02-08 2010
Indlæg: 48
Styrke: 14
ABC er ny på vejen
Kun svar på Ragdoll indlæg

Citat:
Oprindeligt indsendt af Ragdoll Se meddelelser
Tutteren,

Jeg blev meget chokeret over at læse dit svar, man må aldrig, aldrig nogensinde foreslå en anden bare at udelade sin lægeordinerede medicin, det kan i værste fald have fatale konsekvenser i form af død eller selvmord, der er mange medikamenter, ikke mindst psykofarmika, hvor en langsom nedtrapning af medicinen er alfa og omega, og det må man ikke bare ændre på uden samråd med lægen.
Hvis du giver et sådant råd, og personen følger det og det får fatale konsekvenser er du ansvarlig for det, og kan i yderste konsekvens blive stillet til ansvar for det.
Undskyld den løftede pegefinger, men et sådant råd må du aldrig give igen
.

Mvh

Ragdoll
Ragdoll
Det kan også være fatalt at fortsætte på medicin, hvis denne gør det værrere og værer, trods faglig ekspertice overhører advarsler og sætter dosis op.

Havde jeg ikke selv truffet beslutningen om at trappe langsomt ud af medicinen uden psykiaters vidende, havde jeg nok begået selvmord ved at forulykke i traffiken i sammenstød med en anden bil, dvs skadet andre med måske dødelig udgang for flere.
Jeg stoppede 4 mdr. efter udtrapningen hos den berygtede psykiater, da vedkommende ikke var til hjælp og hvor han/hun kunne se jeg fungerede bedre uden medicin (min stærke destruktive tanker blev reduceret kraftigt)

Her 3 år efter har jeg fået en ny psykiater, hvor jeg nogle mdr. forinden var blevet frivilligt tvangsordinæret psykofameka af den praktiserende læge, for at se om jeg kunne tåle en ny type + udtømme mulighederne.
Igen var der store bivirkninger med medicinen, og den nye psykiater konkluderede jeg ikke kunne tåle psykofarmeka/antidepresivt medicin og skrev det i sin udtagelse til SB
Psykiateren har følgt mig i 1 år som clean og kogniative samtaler hjælper i små skridt.

Vil slutte af med at skrive, at man ALTID skal stille spørgsmålstegn ved lægers udsagn, hvis man bliver dårligere og dårligere. Havde mine forældre ikke brugt deres fornuft i min barndom, var jeg ikke levende idag.

Til sidst vil jeg sige, at mit indlæg kun er svar på Ragdoll irettelsættelse af "Tutteren" og jeg har ikke læst hele tråden.

Jeg vælger at holde svaret offentligt til støtte for "Tutteren" og andre kan sortere i erfaring/råd, da man altid skal sortere i rådene herinde på K10, for ingen indlæg passer måske bare 50% til andre. Vi er alle induvialister med forskellige forudsætninger, som f.eks. fysiske og psykiske, nogle kan tåle medicin, andre kan ikke tåle den coktail.

Det er ens eget ansvar/liv, hvilke råd/udpluk man vil prøve på sig selv. Hvad der virker på en person, virker ikke med samme effekt på en anden.

Til trådopretter med emnet "Psykiatrisk fejldiagnose" kan jeg sige at min nuværende psykiater ikke er enig i min første berygtede psykiaters diagnose. Heldigvis er "den berygtede" gennemskuet af jobcenter.

Mvh ABC

Sidst redigeret af ABC; 13-02-2011 kl. 13:12.
ABC er ikke logget ind   Besvar med citat