Se enkelt indlæg
Gammel 05-02-2011, 12:11   #7
phhmw
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 8.561
Styrke: 24
phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10
Nye regler for rygoperation!

http://www.gigtforeningen.dk/nyheder?newsid=8833

I forbindelse med offentliggørelsen af nye visitationskrav, udtalte sundhedsminister Bertel Haarder (V):

"For nogle ryglidelser ved vi, at hvis to patienter har haft ondt i ryggen, og den ene får en operation, og den anden ikke gør, så kan man ikke se forskel på de to ét år efter, den ene fik operationen. De nye retningslinjer vil være med til at sikre, at man i sundhedsvæsenet nu bedre kan vurdere, hvilke patienter der skal tilbydes operation, og hvilke patienter der evt. skal have en anden behandling. Det vil gavne patienterne."

Gigtforeningen:

""Problemer med ondt i ryggen bliver selvsagt ikke mindre for den enkelte rygpatient, blot fordi regeringen og regionerne ændrer i krav og regler. Derfor er det vigtigt at få andre gode behandlingsformer på plads, før politikerne fører sparekniven over rygoperationerne," siger Lene Witte, som understreger, at "Gigtforeningen naturligvis bakker op om, at der skal være klare faglige retningslinjer for, hvornår en patient tilbydes en operation."

Fra en tilfældig K10 tråd.

http://www.k10.dk/showthread.php?t=16440

"Genoptræning stand by pga. øget smerter. " " Sundsheds centeret i Sorø kommune har midlertidigt indstillet træning grundet stærkere smerter i ryg knogler(mislyde) og nervesmerter i ben efter minimal bevægelse."

Hilsen Peter

Tak, Mollys for svar på #14....ja, man skal ikke være ingeniør for at forudsige at her er noget der giver problemer i fremtiden.

Sidst redigeret af phhmw; 05-02-2011 kl. 18:24.
phhmw er ikke logget ind   Besvar med citat