Se enkelt indlæg
Gammel 30-01-2011, 00:22   #8
sibt
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 23-08 2010
Indlæg: 164
Styrke: 0
sibt er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af mams Se meddelelser
Sibt hvad betyder akkord, betyder det at jeg kan tilbyde dem et beløb her og nu altså for eksempel 30.000 og så er jeg gældsfri?

Har også hørt at jeg skal prøve at få dem til at gå med til at dele gælden i 2, vi hæfter jo desværre solidarisk for pengene. Et ****e system da det var min eks. der ikke vil underskrive papirerne da der var fundet en køber til vores ejerlighed og derfor kom den på tvang og så mistede vi så de 150.000 kr.
Nu er jeg ikke ekspert i gæld, men akkord betyder kort og godt i gældsverden at man tilbyder hvad man kan betale her og nu, MOD at gælden så er betalt fuldt og endeligt.

Men jeg vil tro at kreditor kigger på beløbets størrelse man vil betale her og nu, imod hvad der skyldes. I min egen sag fik jeg indtryk af at kreditor var tilfreds med at hovedstolen (gælden minus renter) blev betalt ud, jeg betalte så langt over, da jeg gav (syntes jeg selv) et fair og rimeligt tilbud. Renter alene har det med at løbe løbsk, men betalte renter kan jo trækkes fra i skat.

Måske det er lidt med 30.000 når du skylder 150.000, med mindre de går med til at gælden deles i to, men det er da bare at prøve, kreditor kan jo sige nej eller komme med et bud DE er tilfredse med. Måske kreditor tænker at det er bedre at få lidt end intet.

Noget er du jo nødt til at prøve, alternativet er at du er håbløs forgældet og kan jagtes økonomisk i mange mange år. Det er et valg du skal tage, om du vil ofre af de 140.000 for at prøve at blive gældfri.

Jeg brugte af mine erstatningspenge, på en måde er det jo ekstra penge der kommer og som alt andet lige kan give nogle muligheder, det er alt for tungt for mig at have gæld og gav en sort og dårlig samvittighed, da det at låne eller få på afbetaling jo er kreditors tillidserklæring, og en ven gjorde opmærksom på akkordmuligheden, stor var min forbløffelse at en betydelig del af min gæld blev strøget uden videre, og at jeg var gældfri i det øjeblik kreditor havde modtaget pengene, alene det at blive slettet i Ribers var en utrolig lettelse.

Dèt var dyre lærepenge jeg fik med det gæld, men nogen gange kan en situation betyde at ikke alting går som det skal og som det var meningen.

Så prøv med et tilbud til din kreditor, de kan allerhøjest sige nej.
sibt er ikke logget ind   Besvar med citat