Se enkelt indlæg
Gammel 29-01-2011, 18:32   #15
fibro
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 01-08 2010
Lokation: sjælland
Indlæg: 354
Styrke: 14
fibro er ny på vejen
Kære Sibt...

TAK!! For dit dejlige indlæg som jeg kan mærke formår at synke lidt længere ind under huden hos mig, end beroligende ord ellers har for vane at gøre hos mig, når jeg er nervøs for noget. Det var præcis noget som det du skriver, jeg havde brug for at høre! Sender dig en kæmpe knuser kan du tro!

Jeg har gået til fys i årevis, den ene skade og ulykke overtog den anden og smerterne bredte sig bare mere og mere med tiden. Han formåede at holde smerterne en lille anelse nede ved blid behandling og varmepakninger. Min sagsbehandler synes ikke det lige er nødvendigt med en udtalelse fra ham, da hun mente der lå nok i sagen...ja der er da også fra dem hun har sendt mig til undersøgelse ved. Dog blev jeg undersøgt for fibro udenfor kommunens regi og det er jeg dælme glad for at jeg gjorde. Man havde vel risikeret at blive sendt til en reumatolog som de ved af erfaring, ikke anerkender fibromyalgi og så trækker kommunen vel et eller andet sted der det længste strå

Men jeg talte for nyligt med min fys, som jeg stoppede ved for års tid siden, da det jo altså ikke rykkede ved noget mere, og han vil gerne skrive en udtalelse til kommunen om tiden hos ham. Kommunen kan vel ikke sige nej til at modtage det man selv indhenter vel?

Igen...stort knus og tak Sibt...fra Fibro
fibro er ikke logget ind   Besvar med citat