Se enkelt indlæg
Gammel 19-01-2011, 00:29   #26
kandelsdorff
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 02-06 2010
Indlæg: 244
Styrke: 15
kandelsdorff er ny på vejen
hvis man ikke kan andet end at slæbe sig afsted på arbejde, og sove resten af døgnet, og ikke passe sine børn- helt ærligt det kan ikke være lovligt.

men der er noget de har fået helt galt i halsen- jeg er ikke den der overernærgiske mor der springer rundt og leger og hopper og danser, eller tager dem med på timelange ture til skov og strand eller tager i svømehallen med dem for den sags skyld, i weekender og helligdage.

nej de skal være glad hvis jeg orker at tage dem med i haven en times tid om formiddagen, og ellers bare være nærværende for dem resten af dagen, selvom det glipper ii den grad i øjeblikket. heldigt for mig at jeg har en barnepige der kommer når man har brug for det, en mand der har haft en del fridage i den seneste måned og en mor der kommer og hjælper med rengøring, gulvvask og tøjvask og enda ofte har aftensmaden med hjemmefra, lige til at varme.

jeg kan godt se at jeg har en masse energi jeg kan bruge på et flexjob. jeg kan knapt opretholde min egne ting. og børnene ja der er det heller ikke overvældende med energi, men har dog valgt at den smule jeg har skal gå til børnene, og så må andet komme i 2 række.

sidste arbejdsprøvning hvor min diskus begyndte at sive væske fra, og der kom nervetryk og tryk på rygmarven- ja der var jeg oppe på 7,5 timer om ugen. se der er sku langt op til de 17-25 i min verden...

så jeg er egentlig ikke nervøs for udfaldet efter min afklaring på AU centret- jeg er blot chokeret over at de må bruge sådane udtalelser mod en. en der havde været svagere end mig , havde måske brudt sammen eller taget et forkert valg pga presset.
kandelsdorff er ikke logget ind   Besvar med citat