Se enkelt indlæg
Gammel 03-01-2011, 14:45   #8
L.S.
Lever på K10
 
L.S.s avatar
 
Tilmeldingsdato: 08-09 2010
Indlæg: 1.553
Styrke: 17
L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10
Der er også en aldeles udmærket søgefunktion her på siden, øverst til højre , i den grønne bjælke.

Og så kan du starte med at kigge på "Forum kategorier", og få lidt overblik over grupperne af Guldkorn herinde.

Men du starter altså med en seriøs snak med din læge, om dine konkrete skavanker og problemer.
Denæst kan du kontakte dit nærmeste Socialcenter eller Borgerservice, og spørge hvor du skal henvende dig hvis du gerne vil søge Revalidering. Et skridt af gangen. Vejen er lang.

Til gengæld kan du være stensikker på at blive ydmyget, overhørt, misforstået, underkendt, mistænkeliggjort, fornedret og hånet.
Trukket rundt i næsen, sendt forgæves fra Herodes til Pilatus, miste værdier, venner, netværk og måske livspartner i processen.
Chancerne for at blive påduttet irrelevante undersøgelser, aktiviteter og mærkelig medicin er ligeledes meget nærliggende.

LÆS herinde - LÆS!

Og overvej så om ikke, der måske var andre veje, før du melder dig ud af livet som du kender det, og ind i et årelangt mareridt.

Superviseret træning, motion, kostomlægning, terapi?
Er klar over at disse fremmedartede og eksotiske forslag kan skræmme mange, men har dog hørt, at en enkelt eller 3, har haft gavn af disse

( Tag ikke min ironi personligt, vi har bare så mange triste skæbner herinde, så tænk dig RIGTIG godt om, og vær så lige så velkommen som alle andre i nød, til at hente råd og støtte herinde )
L.S. er ikke logget ind   Besvar med citat