Se enkelt indlæg
Gammel 02-01-2011, 20:37   #231
Lotte68
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 18-11 2010
Indlæg: 318
Styrke: 14
Lotte68 er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Karo Se meddelelser
Det er lige med scientology hjernevask!

http://www.scientology.org/da/david-...oductions.html
Ja det er faktisk rigtigt.
Der er et kursus der heddder "Landmark Education" som tager formuer for at undervise private og firmaer i hvordan de kan få det bedre og optimalt tjene penge osv.
Det er en tidligere ven af L.Ron Hubbard, Werner Erhardt, der har startet Landmark, og det er udfra de samme metoder Scientology benytter.

Det gælder om, ikke bare at undervise "kursisterne", men også om at fastholde dem så de tager flere og dyrere kurser.
For at opnå det må de gøre folk afhængige af den nye "gruppe" de er i.
Og det gør man ved at tømme folk for alt hvad de tidligere troede på, dvs. det de før troede var virkeligheden er slet ikke sandt.

Så har du totalt undermineret et menneskes personlighed og livserfaring og så man føler sig tom og usikker og fuldstændig afhængig af den nye gruppe og dens nye lære.
Når man så er usikker og tømt for alt man tidligere har troet på, så bliver den nye og "Rigtige" virkelighed implementeret i kursisterne.

Og det er selvfølgelig ren hjernevask fra start til slut.
Mange mennesker bliver meget syge psykisk og må have psykologhjælp i årevis efter en tur i kløerne på de Sata*er Scientology og Landmark er.

Ved godt Scientology er langt mere udbredt end Landmark, men kender bare Landmark bedre, for jeg har kendt en der var i det engang, som også var totalt underlig og helt hjernevasket.

Men det er da en genial metode at bruge for at få syge mennesker overbevist om at de tager helt fejl af at de fejler noget - vi skal ikke stole på vores symptomer for vi kan slet ikke stole på det vores krop eller hjerne fortæller os.
Og så kan lægerne fortælle en hvad man virkelig fejler, nemlig en funktionel lidelse, somatiseringstilstand med sygdomsangst = hypokondri, som kan behandles hvis man vil deltage i deres "dyreforsøg" på Liaison.

...Marianne Borritz skriver dog at jeg mangler motivation, så derfor kan det være svært at sige noget om hvorvidt psykiatrisk behandling kan hjælpe mig.
Hun skriver for at gardere sig, på trods af hun skriver jeg er hypokonder, at hun ikke kan udelukke forværring på længere sigt med fornyet neurokirurgisk revurdering.

Hold da op så helgarderede hun sig vist lige hvis jeg skulle få lammelser og brug for en operation.
Kan jeg da bare slet ikke forstå, for når jeg er hypokonder kan operation da aldrig komme på tale.
Jeg får da ikke lammelser når det er indbildt så hvorfor skulle jeg kunne få forværring og til neurokirurg engang i fremtiden når jeg er indbildt syg???
jeg forstår ikke meget, jeg må vist hellere stille til en omgang hjernevask mere, så kan det være jeg får en bedre forståelse af det hele.

Sidst redigeret af Lotte68; 02-01-2011 kl. 20:40.
Lotte68 er ikke logget ind   Besvar med citat