Emner: Match 3
Se enkelt indlæg
Gammel 30-12-2010, 19:15   #21
PiaL
Afhængigheds tegn af K10
 
Tilmeldingsdato: 18-05 2010
Indlæg: 394
Styrke: 15
PiaL er rigtig godt på vej
@Peter

Se svaret på denne:
http://dagenssundhed.dk/ekspertpanel...gt-og-modic/43

og denne
http://dagenssundhed.dk/ondt-i-kropp...-ondt-i-ryggen

Derudover synes jeg ikke, at jeg har energi på at finde forskelligt frem. Jeg stoler på de læger, som jeg har været hos de seneste to år (bl.a. i Ringe), samt konklusionerne efter mit træningsophold hos Gigtforeningen i Middelfart 4 uger i juli. Jeg ved ikke, hvad der er for noget dokumentation du vil have på, at træning forværrer smerterne ("smerteforøgende udover det normale " - hvad mener du egentligt med det?) - jeg ved hvordan det virker for mig og hvad andre modic patienter siger, og dette bakkes op af de læger, jeg har mødt, og det er faktisk nok for mig . Jeg checker derudover nettet nogle gange om måneden og finder intet nyt.

Jeg er også 1000% sikker på, at hvis der var noget håb om nogen form for behandling, så var det kommet frem indenfor den periode hvor jeg har været igennem "kommune-møllen". Men igen - hvis nogen her skulle sidde inde med viden som er nyere, så skriv endelig til mig!

Jeg er iøvrigt blevet frarådet operation, og jeg har heller ikke haft (kendt) diskusprolaps ligesom jeg aldrig har været opereret. Mine modic forandringer konstateret ved MR scanning 2008 - en scanning, som var målrettet mod at checke for netop modic.
PiaL er ikke logget ind   Besvar med citat