Se enkelt indlæg
Gammel 14-12-2010, 23:46   #75
Girlscout
This is my happy face
 
Girlscouts avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-07 2010
Indlæg: 131
Styrke: 14
Girlscout er ny på vejen
Jeg er på sygedagpenge, har været sygemeldt siden november.

Jo, den enste mulighed for forlængelse sådan umiddelbart, var arbejdsprøvning, og det er jeg med på, selv om jeg selvfølgelig er bekymret for hvordan DET nu skal gå.

Speciallægeerklæringen sagde egentlig bare at jeg har et klokkeklart tilfælde af borderline.... og at det indvirker på alle områder i mit liv, og altid har gjort det. Desuden lider jeg kronisk af migræne, men der kan jeg jo "bare" få en §56 aftale....siger sagsbehandleren.

Jeg ved ikke hvordan min psykiater har vurderet mit funktionsniveau. Det er som om hun ikke går ret meget op i hvordan min dagligdag med 3 børn er.
Lige nu, hvor jeg går hjemme, går det sådan ok, hvis bare jeg ikke skal for meget. FX i dag; møde med sagbehandler kl 11. Ringe til psykiater kl. 12. Hente statuserklæring kl 13, bringe den ned på jobcenter. Hjem kl. 13.30.
14.30 julehygge i børnehaven. Hjemme kl 16.15.... HELT smadret. Heldigvis fik jeg ro til at sove ca 1½ time, og så kunne jeg klare resten af dagen.
Jeg bliver bare SÅ træt i hovedet af sociale aktiviteter (også af andre aktiviteter, men ikke så meget som sociale)... og der siger min psykiater så at DET jo ikke skyldes borderline... ØH WHAT??? Manglende udholdenhed og anstrengelse ved social kontakt er en del af borderline.
Girlscout er ikke logget ind   Besvar med citat