Se enkelt indlæg
Gammel 07-12-2010, 20:41   #9
MTVRV1
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 22-07 2009
Indlæg: 6.197
Styrke: 21
MTVRV1 er rigtig godt på vej
Citat:
Oprindeligt indsendt af Peter Simonsen Se meddelelser
Jeg synes absolut ikke du overdriver ...Og kan sagtens følge din tankegang og eksempel ;-).

Dit eksempel beror sig på fortiden og nutiden...men ikke hvad der kan ske om 1 år..5 år..7år 10år!...eller andre tidsrum...og derfor er jeg jo ganske enig med dig i dit eksempel..*S*

Men jeg vil stadigt fastholde min grundlæggende holding og tankegang om at jeg synes at det er fornuftigt at fortsætte med fremtiden kan ingen spå om, så derfor...bare at sige i mange tilfælde at det bliver..eller kan aldrigt blive bedre/anderledes er MEGET farligt...En kæmpe fejl i det danske system...!

Jeg har personligt set det modsatte ske´så mange gange efterhånden, at det ikke kan være en "tilfældighed"...Totalt opgivede mennesker! både opgivet af dem selv og systemet......kommer tilbage igen og gør det som hverken de selv eller andre troede var muligt...Det de alle fortæller er det samme...de ændrede dem selv..deres vaner...deres måde at tænke på...lærte at forstå deres beslutninger deres handlinger...osv...Personligt er jeg en af dem og jeg er langt fra "helbredt endnu", men jeg er på vej...og jeg vil ændre min fremtid..jeg vil mere end noget andet "tilbage" igen til 100% selvforsørgelse. ;-).

Dine tanker...din selvopfattelse dine valg osv...er så vigtige at finde frem til hvad der hjælper dig (mig) os alle hver især.

Kh

Peter
min forsikring kunne godt spå om min fremtid
nemlig udbetaling af pension til de 65 30 år ud i fremtiden
kun kommunen kan ikke tage stilling
er det mund pågrund af lægepapir eller fordi skal de skal spare penge
får nemlig ingen ydelse

for at komme på flex eller pension skal behandlingsmuligheder være udtømte
så hvis ingen prøver og spå om fremtiden, så kan ingen få en ydelse udover kontanthjælp når de har brugt deres formue først
håber da også jeg får det bedre, men det vil kræve en ny hjerne
MTVRV1 er ikke logget ind   Besvar med citat