Se enkelt indlæg
Gammel 28-11-2010, 23:05   #24
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Engel Se meddelelser
jamen, at tænke at man aldrig-aldrig vil op i tid på forhånd, er jo rigtig skidt og nedbrydende for ordningen, og det er det der gør at der kommer det der fokus, hvor nogen tror at andre udnytter det !!!

Når folk er syge, ligesom jeg også er, er det da rigtigt at man hellere skal forbedre sin tilstand ved at lave så lidt som muligt.
men der er altså også mange ting der gør, at man måske kan få det bedre, på sit arbejde, og dermed udvide sine muligheder, hvis man vil!

Jeg siger ikke at nogen skal slæbe sig afsted på job, og det gør jeg heller ikke selv, men jeg synes det er forkasteligt, hvis man på forhånd siger at ens egen tilstand aldrig ville kunne forbedres, heller ikke om 10 år.
så synes jeg faktisk det tyder på dovenskab, for INGEN ved hvordan de har det på sigt.

Man må også regne med at det at komme fra en uafklaret tilstand i en afklaringsperiode og ind i et fleksjob, kan give så meget ro, så man faktisk bliver istand til at klare mere.

Jeg har bla. forbedret min arbejdsevne fordi jeg fik en ordentlig løn, så jeg kunne betale for noget specialtræning, og dermed få det bedre.
jeg har også fået forbedreing bare ved at være i job, og sammen med andre mennesker, og ved ikke bare at være sådan en sur en der sad der hjemme og ikke kunne noget, fordi jeg var en der var "ramt2 af at have en sag i kommunen.

Man må altså godt have planer og drømme om at komme frem, selvom man har et handicap.
Har lidt på fornemmelsen at dem der er imod fremgang, i arbejdsevne, har oplevet at kommunen har fastholdt dem i afklaring mm så krafigt at individet har valgt at fralægge sig den egen frie vilje.
bestemt ikke godt, i mine øjne !!!
Jamen får man netop ikke bevilget fleks, hvis ens tilstand IKKE bliver bedre??
Og er tilstanden dokumenteret uden mulighed for forbedring, så er det jo svært at kunne arbejde sig op i tid.......

Jeg kan stadig ikke se det fordelagtige ved at være fx visiteret til 15 timer om ugen - og så arbejde sig op på fx 25 timer, når lønnen forbliver den samme
- ellers forstår jeg måske bare ikke hvad du mener....
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat