Se enkelt indlæg
Gammel 08-11-2010, 12:12   #2
Karo
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 02-08 2010
Indlæg: 2.227
Styrke: 16
Karo er rigtig godt på vej
Jeg ved ikke hvor mange af jer har læst Hitlers ”Mein kamph”. Meget af det manden skrev om, handler om hans visioner om den bedste og meget produktive samfund, ifølge ham selv.
Jeg har læst den bog for mange år siden, men oftere og oftere komme jeg i tænkerne om den.

Faktisk så fatter jeg ikke at bogen er blevet forbudt i nogle lande og personligt mener jeg at den burde læses hvis man vil forstår den forkvaklede udvikling i verden og i højt grad i Denmark.

Se Jer rund omkring, har I tillid til jeres naboer, er jeres venner de rigtige venner, hvor ofte hører I grinende mennesker på gaden ( kurser på hvilke man kan lære at grine er også ind i øjeblik, det skal også undervises i at grine, fordi folk fik efterhånden undertrykket den hjernens funktion ).

De danske politiker vil gerne have en homogenmasse som de kan styre ved hjælp af midler som trusler, ved at give folk dårlig samvittighed og hvis det ikke hjælper, ja..., så ved at tage fra dem deres rettigheder via tilpasning af lovgivning og opfindsomme behandlingsformer.

Politikernes immunitet skal væk, først derefter så få I at se, hvor mange af de kujoner vil sætte sig på taburater. De er stærke i flokken og netop i kræft af deres immunitet.

http://da.wikipedia.org/wiki/Parlamentarisk_immunitet

http://da.wikipedia.org/wiki/Josef_Mengele

Sidst redigeret af Karo; 08-11-2010 kl. 12:15.
Karo er ikke logget ind   Besvar med citat