Se enkelt indlæg
Gammel 06-11-2010, 17:54   #7
L.S.
Lever på K10
 
L.S.s avatar
 
Tilmeldingsdato: 08-09 2010
Indlæg: 1.547
Styrke: 12
L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10
Økon. støtte til at komme VÆK fra Pensionen??

Citat:
Oprindeligt indsendt af zuza Se meddelelser
tja... det undrer jo, for dem på Borgen burde jo vide det.
Gad vide, hvorfor de så spørger Beskæftigelsesministeren?
Det kunne måske være en af de få folkevalgte, der rent faktisk arbejdede for borgernes bedste, og har et bestemt motiv til at stille spørgsmålet - nemlig at få belyst følgende:

Hvordan F***** får man (økonomisk/uddannelses-)hjælp til at komme UD af systemet/væk fra Pensionen, hvis man rent faktisk har fået det bedre af et par års fred og terapi?

På den ene side rasles der næsten dagligt med sablerne i medierne, overfor ftp'ere, så især de med angst osv virkelig får en god nattesøvn, af opskruet frygt for at pensionen bliver dem frataget.

Der himles fra politisk side op om, at der skal revideres og kontrolleres i sagerne, og at der må findes en gruppe der kan komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Når man så, med relevante fagfolk/behandlere i ryggen, bedyrer at være parat til at gøre forsøget, bliver man sendt tilbage i skammekrogen - "Der ydes ikke økonomisk støtte til direkte Erhvervrettede tiltag, da det er urimeligt overfor dem der tager uddannelser på SU og egenforsørgelse."

Rend mig et vist sted!

Med eksisterende gæld/dårlig kreditværdighed og nul flere arvestykker at sælge, samt nul familie, eller private folk der føler for at låne én et par hundrede tusinde, er man dermed effektivt 100% handlingslammet og kan blot sætte sig hjem og gå til grunde.

På trods af, at der kan være mange gode arbejdsår tilbage i én, indenfor et felt man har været i før, og måske endda, via sin nedtur, har oparbejdet nye kompetencer indenfor.

Og ikke mindst en vilje og lyst, til at gøre forsøget.

Et kassejob i Aldi, vil ikke nødvendigvis have den samme motivation eller tiltrækning, endsige passe til vedkommendes kompetencer, men er den slags forslag man kan få smidt i hovedet, hvis man spørger om ovennævnte hjælp.


Jeg kender til flere eksempler på ovenstående, så lad os for dævlen få LIGE PRÆCIS den type spørgsmål stillet i rette politiske fora - igen, og igen, og igen.

Og lad os få svarene at se på k10!
L.S. er ikke logget ind   Besvar med citat