Se enkelt indlæg
Gammel 05-11-2010, 09:04   #24
Ragdoll
Har ikke tid til andet end K10
 
Ragdolls avatar
 
Tilmeldingsdato: 01-12 2008
Lokation: Aabenraa
Alder: 64
Indlæg: 2.005
Blog Indlæg: 4
Styrke: 19
Ragdoll er ved at flytte ind på K10Ragdoll er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af CSK Se meddelelser
Mht en henvisning til en neurolog - så vil de praktiserende læger kun henvise hvis der er neurologiske udfald ( efter deres undersøgelser ) - hvilket der ikke har været.
Eller hvis de har en ide om at det kan være noget neurologisk.

Dette er årsagen til at ingen vil henvise mig ( før jeg selv krævede det og sagde at jeg ikke ville få ro i sindet før jeg fik den ).

Den der summen/snurren ned i lænd/balle/lår gik i en periode væk efter at kiropraktoren satte noget på plads i lænden. Men har ikke været ved ham i nogle uger nu - eftersom jeg gerne vil have neurologen til at vurdere hvad der er bedst for mig.

Synes hurtigt at man kan kaste en hav af penge efter talrige behandlinger - og det er lidt voldsom når man kun har sygedagpenge som indtægt
Hvis du siger til din læge at du gerne vil have en henvisning til en specialist, uanset speciale, så skal han give dig den, det kan han ikke nægte, det er din ret.

Det står i lægeloven, men jeg har desværre ikke kræfterne til at gennemgå den lige nu for at finde den rette paragraf. Men du kan evt. ringe til den specialist og sige at du gerne vil have en henvisning men at din læge ikke mener det er nødvendigt.

Når du får en henvisning til en specialist kan du også sige til ham hvilken specialist du gerne vil henvises til, hvis han henviser dig til en anden, skal du blot kontakte den specialist som du selv gerne vil henvises til, og han kan så hente henvisningen på nettet.



Ragdoll
__________________
THE GOLDEN RULE - Those who have the gold, makes the rules!
Ragdolls Blog
Gensidig Forsørgelsespligt - Nej Tak!
Ragdoll er ikke logget ind   Besvar med citat