Se enkelt indlæg
Gammel 18-10-2010, 12:52   #4
Hyanna
Skal snart betale husleje på K10
 
Hyannas avatar
 
Tilmeldingsdato: 17-09 2008
Lokation: Odsherred
Indlæg: 885
Blog Indlæg: 2
Styrke: 17
Hyanna er ved at flytte ind på K10Hyanna er ved at flytte ind på K10
Hej enborger ..... Du skal liiiige være opmærksom på at udlejer har pligt til at forsøge at udleje lejligheden hurtigst muligt efter du er fraflyttet .... dvs. at han allerede nu, da han ved hvornår du fraflytter, skal annoncere osv. for at få boligen udlejet

Jeg vil også anbefale dig at melde dig ind i Lejernes Landsorganisation (LLO), for hvis din udlejer er rigtig styg, så er der hjælp at hente.

Jeg var selv ude for de samme krav fra udlejer da jeg opsagde mit gamle lejemål i foråret og han var endda så fræk at skrive at mit depositum kun ville dække en lille del af regningen.

Nu er jeg ikke sådan at skræmme, så jeg holdt pænt øje med om han nu også overholdt sine forpligtelser med at annoncere lejligheden til leje i div. lokale 'sprøjter'. Det gjorde han IKKE. Nå, da jeg så afleverede nøglerne spurgte jeg da naturligvis om han havde fundet nogle nye lejere, for jeg synes jo ikke rigtigt at jeg havde set nogle annoncer om den lejlighed?

"Joooeeeh, han havde da annonceret", var svaret og jeg spurgte så "i hvilken avis?" ...... Ups, det var jo ikke så godt, for den avis han nævnte, fik jeg jo af naboen, og der var sq heller ikke annonceret.

Lige pludselig havde han ikke lyst til at tale længere med mig (læs flugt), og jeg har ikke hørt noget noget fra ham siden, hverken med ekstra regninger og jeg har ikke betalt for de to sidste huslejer han krævede af mig til at begynde med.

Så sæt dig ind i lovgivningen, hold øje med om han annocerer efter nye lejere osv. Jeg prøver lige at finde et link til dig, så vender jeg tilbage

Værsgo' her er der lidt:

http://www.lejerneslo.dk/asp/visaz.asp?Id=74 http://www.lejerneslo.dk/asp/visaz.asp?Id=75
__________________
Den der har magten og agten, får også retten på sin side. Martin Andersen Nexø

Når elefanter slås går det ud over græsset Afrikansk ordsprog.

Sidst redigeret af Hyanna; 18-10-2010 kl. 13:11.
Hyanna er ikke logget ind   Besvar med citat