Se enkelt indlæg
Gammel 08-10-2010, 15:21   #6
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Velkommen til

80 mg Ritalin er faktisk ikke meget, 120 mg er meget normalt at få, der til siger mængden intet om hvor meget ADHD´er man er, dvs man kan sagtens være sværd ADHD´er og kunne nøjes med 20 mg, lige som man kan være let og have behov for 120 mg.

Du skriver ringe... åhe gu det en af de største fejl man kan begå, stop med det, og lad være med at tage telefonen når de ringer. Lige så skal du ikke deltage i møder alene hav en besidder med dig, og få alt på skrift.

Du skriver at de ikke har indhentet papirer fra læger ol, hvordan kan du vide dig sikker på at de ikke har det?
Som sådan er det også lige meget, for så gør du da bare arbejdet for dem du søger såre simpel aktindsigt hos div læger osv du har været ved, de papirer tager du så en kopi af og sender til din sagsbehandler hvor du forlanger at få dem lagt i din sag.
Hvis de papirer, er stærke sys jeg da du skal søge en § 17 FP (FP på forandliggende grundlag) så skal du se dem få fingeren ud i en fart, for så har de 3 måneder til at få styr over dine ting og afgøre din ansøgning, et evt afslag kan du naturligvis anke, hvilket du selvfølgelig skal gøre.

Næste gang du får besked på at du ikke kan få FP i den kommune, så skriver du bare et referat af den samtale (det gør du ved hver eneste samtale fra nu af) hvor efter du beder møde deltager af eller be-kræfte at du har forstået samtalen korrekt, er du helt smart starter du med at få din besidder til at bekræfte at denne har hørt det samme som dig, og sender den til sagsbehandler, til bekræftning, for din sagsbehandler må IKKE sige sådan, det er absolut ikke lovligt, og jeg tør godt garantere at gør du som her foreskrevet er det sidste gang sagsbehandler siger den slags ting.

Hvis du ikke kan deltage i de ting de sender dig ud i, er der kun en ting at gøre og det er at blive sygsmelt hver gang, på grundlag af at du ikke kan klare transporten... du er nød til hele tiden at have din læge med inde over, også selv om at det måske virker lidt latterligt.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat