Se enkelt indlæg
Gammel 19-08-2010, 14:21   #10
Heart2breake
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-05 2010
Indlæg: 60
Styrke: 15
Heart2breake er ny på vejen
Hej Hnb

Tak for svar.

Min sagsbehandler har indkaldt til møde mandag med konsulenten der skal afklare mig, hvorfor kan jeg ikke blive helt klog på, men foranlediget fordi jeg sendte et spørgsmål til hende pr. mail, ang. neuropsykologens anbefalinger som Jobcentret følger. Så nu er hun blevet i tvivl om jeg kan afklares.

Jeg går ud fra at du mener neuropsykologisk test og diagnose og ikke neurologisk?

1: Ved ikke hvad de hedder med fik målt hukommelse, indlæring, koncentration og neo-pi-r.

2. neuropsykologen, som ikke er min egen psykolog, og som jeg kun har været til en undersøgelse hos, mener jeg skal have psykologisk depressiv behandling for nogle få symptomer, heraf er nogle opdigtede. Samt at jeg skal have psykolog hjælp for at håndtere en arbejdsprøvning. (hvem betaler det?)

3: har ikke sendt det endnu, men er ved at lave udskrift af lydbånd til nævnet osv. (jeg var jo så naiv at håbe på neuropsykologen kom til fornuft og rettede sine fejl idet mindste, men fik endelig svar i mandags at det ikke sker)

Det jeg er syg af og uarbejdsdygtig af er en neurologisk sygdom og det har intet med det psykologen påstår at få af mine symptomer stammer fra. Var udredt hos psykolog og psykiater tidligere.

Neurologen vurdere at der ingen behandling er for sygdommen og at min arbejdsevne=0

Min egen psykolog kan dokumenter at kognitiv terapi det ikke har virket, men den udtalelse vil Jobcentret ikke indhente. Min psykolog mener derimod at psykologisk behandling selvfølgelig ikke vil have effekt på en neurologisk sygdom. Men vi afprøvede det inden jeg vidste hvad jeg fejlede, da jeg selv er uddannet og arbejdede som psykoterapeut. Endvidere forstår hun heller ikke, at jeg skal være i psykologisk behandling for at blive arbejdsprøvet.

Jeg har valgt at fortsætte psykologisk behandling, for at de ikke har noget at komme efter. Og det ved de godt.

Rapporten er så mangelfuld, fyldt af fejl og udokumenteret at det er til at græde snot af
Heart2breake er ikke logget ind   Besvar med citat