Se enkelt indlæg
Gammel 19-08-2010, 13:26   #8
hnb
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-04 2010
Indlæg: 53
Styrke: 15
hnb er ny på vejen
Kære Heart2breake

Hvor er det en ubehagelig situation, du er havnet i. Jeg kan godt forstå, at du mister troen på systemet og det lyder bestemt ikke til, at din sagsbehandler er nogen hjælp, men du må ikke give op.

Selv har jeg siden 2008 kæmpet for, at min far skulle indstilles til pension. Har efterfølgende klaget over sygedagpengestop og var tæt på at kaste håndklædet i ringen, men takket være K10, kæmpede vi videre og har i dag fået medhold i klagen!

Så giv ikke op, selv om det slider hårdt på både psyke, familie og økonomi. Får du kontanthjælp nu eller er du helt uden forsørgelsesgrundlag?

Desværre findes der både inkompetente og usaglige sagsbehandlere, som man er tvunget til at samarbejde med, men hold endelig fast i dine synspunkter, uanset hvor uenig din sagsbehandler er i disse. Bevar, hvis muligt, et tåleligt samarbejde og en god tone med din sagsbehandler, selv om dette er yderst ressourcekrævende. Og husk at du er i din gode ret til at klage over hende og du har ret til at skifte sagsbehandler, hvis hendes måde at håndtere din sag på er til ugunst for dig.

Hvis samarbejdet går helt i hårdknude og du fortsat føler, at hun arbejder mere imod dig end med dig, så ville jeg helt sikkert klage til afsnitslederen for sygedagpengeafdelingen, for det kan sætte skub i sagen. Det er også denne, der tager stilling til, om du kan få en ny sagsbehandler.

Mht. den psykologiske vurdering:

1. Hvilken neurologisk test har du fået foretaget?
2. Hvad er din neurologiske diagnose?
3. Har du fået svar fra Psykolognævnet?

Det er vigtigt at kende din eksakte diagnose for at kunne vurdere, om din tilstand er varig og uden behandlingsmuligheder.

Hvis det kan dokumenteres, at kognitiv terapi ikke afhjælper dine symptomer, og dette af din psykolog vurderes at være eneste terapiform, som har dokumenteret effekt på din lidelse, så er der for mig at se ingen behandlingsmuligheder.

Har du en skriftlig udtalelse fra din psykolog?

Jeg vil gerne være behjælpelig med at læse den neurologiske rapport, hvis du har kopi af denne?
(Er selv uddannet psykolog).

Kh. HNB

Sidst redigeret af hnb; 19-08-2010 kl. 13:27. Årsag: fejl
hnb er ikke logget ind   Besvar med citat