Se enkelt indlæg
Gammel 13-08-2010, 22:53   #2
empowerment
Ikke aktiv pga ikke aktiv mailadresse
 
empowerments avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-06 2010
Lokation: et sted i jylland
Indlæg: 318
Blog Indlæg: 22
Styrke: 15
empowerment er rigtig godt på vej
godaften. Hvor har du ret, der er hamrende unfair at komme til at betale prisen for andres svigt. Lige med hensyn til anmeldepligten sørgede tillidskvinden for at anmeldelsen blev indgivet. var selv med i udformningen af den. Svigtet ligger forud for skaden idet mine kollegaer ikke havde udført deres job som de skulle og havde heller ikke sørget for at dokumentationen var i orden. Havde de passet deres arbejde var min skade slet ikke opstået. Men den del er helt fortiet, men det er jo en helt anden problemstilling.
I forbindelse med en tidligere arbejdsskade var det lægen der stod for at anmelde skaden. Det bekom ikke min daværende arbejdsgiver vel, og han afholdt sig heller ikke fra at komme med ulødige kommentarer til ASK. Hvis man ikke kan huske det så kan man i hvert tilfælde blive mindet om, at man kun kender folk til tænderne.

Jeg har således ikke grund til at melde mig under dine faner, men emner til mærkesager er der nok af. Håber du finder vejen til at vinde retfærdigheden over på din side. Et er sikkert for at vinde må man aldrig give op.

God vind
__________________
Empowerment

vækst i erkendelse, indsigt og selvforståelse går hånd i hånd med en kraftfuld handlen
empowerment er ikke logget ind   Besvar med citat