Se enkelt indlæg
Gammel 10-08-2010, 16:32   #3
TimeGuest
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 24-04 2008
Lokation: Costa del Wassersleben
Indlæg: 2.030
Styrke: 19
TimeGuest er rigtig godt på vej
Peter har nogle gode bud på hvad I kan gøre.


I kunne evt. også overveje at supplere med en second opinion på de lægefaglige/helbredsmæssige forhold.

Og såfremt en sådan second opinion støtter 1. speciallæges vurdering af tilstanden og evt. vurdering af fare for yderlig forværring, da kunne I ud fra den faktuelle konstatering, at der aktuelt er tale om en forværret helbredsmæssig situation, overveje at bede kommunen undersøge om der er belæg for at visitere til førtidspension.

Begær evt. spørgsmålet undersøgt iht. §17, stk. 1, 1. pkt i lov om social pension, såfremt kommunen ikke selv vil rejse en pensionssag efter §18 - så står kommunen nemlig med hele undersøgelses- og bevisbyrden + (og her må andre lige bekræfte/afkræfte) det muligvis forholder sig således, at der ikke kan visiteres til "aktivering" under sådan en undersøgelsessag (tiden skal jo af andre grunde gå med at belyse bla. aktuel helbred, arbejdsevne osv og ikke med "tomgangs" "aktivering").

Der vil i så fald tænkelig komme et krav om arbejdsprævning, med mindre en speciallæge vurdere, at en arbejdsprøvning vil skade personen yderlig (dvs. arbejdsprøvning = kontraindiceret).


Blot en strø tanke ...
TimeGuest er ikke logget ind   Besvar med citat