Se enkelt indlæg
Gammel 06-06-2010, 12:06   #4
Ragdoll
Har ikke tid til andet end K10
 
Ragdolls avatar
 
Tilmeldingsdato: 01-12 2008
Lokation: Aabenraa
Alder: 64
Indlæg: 2.005
Blog Indlæg: 4
Styrke: 19
Ragdoll er ved at flytte ind på K10Ragdoll er ved at flytte ind på K10
Hej Joan,

Når du siger du søger forhøjelse, går jeg ud fra at du mener til højeste førtidspension, ellers må du rette min misforståelse.

En forhøjelse af den gamle førtidspension til højeste pension, vil aldrig blive givet på grundlag af økonomiske forhold, der skal være sket en væsentlig ændring med dit helbred til det værre. Og din funktionsevne skal være nedsat til det ubetydelige.

Hvis der er tale om at du søger et løbende personligt tillæg til din pension, så afgøres det på grundlag af jeres hustandsindkomst efter skat, og det er derfor uden betydning om skat regner med en fiktiv skat eller ej.

Jeg vil tro at med din mands netto indkomst på 21.000, så kan du glemme alt om at få ekstra hjælp.

Mellemste førtidspension består af grundbeløb, pensionstillæg og invaliditetsbeløb, pensionen er afhængig af din mands indkomst, og det er sikkert på grund af din mands indkomst at dit pensionstillæg er væk. eller har du glemt at nævne det?

Men at nedsætte dit pensionstillæg på grund af din mands indkomst og derefter bevilge en forhøjelse/løbende tillæg, ville jo være selvmodsigende.

Undskyld hvis jeg er så kontant, men jeg forsøger at se på det helt objektivt,
personligt er jeg på brøkpension (30/40 gammel ordning - mellemste) og min mand på SVU (SU for voksne) og jeg har fået afslag på ekstra hjælp til tandlæge, som sagt derfor tror jeg det bliver svært, og jeg mener da også at det der hedder den gensidige forsørgelsespligt er noget oldnordisk ævl som burde afskaffes hurtigst muligt.

Skriv evt. under her, hvis du mener at din indkomst ikke burde være afhængig af din mands indkomst.
http://forsoergelsespligt.skrivunder.dk/



Ragdoll
__________________
THE GOLDEN RULE - Those who have the gold, makes the rules!
Ragdolls Blog
Gensidig Forsørgelsespligt - Nej Tak!

Sidst redigeret af Ragdoll; 06-06-2010 kl. 12:09.
Ragdoll er ikke logget ind   Besvar med citat