Se enkelt indlæg
Gammel 17-05-2010, 12:41   #1
Kitkat
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 04-04 2010
Indlæg: 3
Styrke: 0
Kitkat er ny på vejen
Endnu et sygedagpenge stop

Hej allesammen.

Jeg kunne godt bruge lidt erfaring hjælp fra hardcore brugere i dette forum.

Sygdom: Pga. dårligt stresset arbejdsmiljø (flere steder i flere år): Kronisk hovedpine, ofte migræne (6-8/md), kronisk træthed, infektion i blodet.

Henvist af læge: Nerologisk afd. ang. hovedpine, terapi pga. personforstyrrelse, Medicinsk afd. henblik til forskellige undersøgelser af infektion i blodet.

Jeg har nået mine 52 uger inden for 18 mdr. i mine sygedagpenge, jeg har fået partshøring, og afslag afgørelse på dagpenge.

Jeg fik partshøringpapir, klagede over sygedagpengestop, da min læge have sagt, at jeg sandsynligvis ville være rask efter endt terapi, som nok ville vare nogle måneder.

Jobcenter havde bedt om GHA ved læge, hvor der stod at der var mulighed for raskmelding efter endt terapi forløb. Hvilket jeg tog med i klagen, pga. af stk. 3, forlængelse af sygedagpenge.

Men afgørelsen blev negativ:
Jeg har ikke en stationær tilstand, da jeg ikke har udtømt muligheder, og der er ikke mulighed for at vurdere, om mine henvisninger fra lægen kan være mig til hjælp, og derfor ikke muligt at vurdere min arbejdsevne, før jeg har fået behandling.

Derfor er jeg blevet henvist på kontanthjælp i min afgørelse fra Jobcentret.
Men jeg har læst på her på K10, at man ikke kan gå fra sygedagpenge og direkte på kontanthjælp, men er der undtagelser, eller er det ment at man først skal have ressourceprofil opdateret og afgørelse????

Man kan jo klage over afgørelsen, men har jeg noget at klage over? Er afgørelsen forkert?
Hvilken paragraf gør det lovligt? Og jeg som troede at sygedagpenge var til mennesker der var syge.

Forresten må jeg sige, at dette forum er en kanon ide, takker mange gange.
Kitkat er ikke logget ind   Besvar med citat