Se enkelt indlæg
Gammel 12-08-2007, 01:33   #3
klarkurs
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-07 2007
Lokation: Jeg bor i Københavns Kommune
Indlæg: 41
Styrke: 17
klarkurs er ny på vejen
Om at få det bedre!

Hej Zuza!
Tak for din respons!
Jeg er fuldstændig enig med dig i at situationen ser rigtig svær ud for et uacceptabelt antal mennesker, hvad enten de er på den ene eller anden offentlige ydelse!
At jeg laver arrangementer for sygemeldte og ledige fleksjobbere gør hverken lovgivningen eller situationen bedre generelt set.
- Men at være med til at give folk en god oplevelse, midt i alt det der er frygteligt svært - det er en fantastisk glæde for mig! - Hvad enten det er en tur i tivoli eller andre oplevelser, som giver et lille lys i mørket, så synes jeg det er berigende at det overhovedet kan ske!
Min erfaring, bl.a. i arbejdet med sygemeldte og ledige fleksjobbere gennem flere år er at det har stor betydning for éns tilstand når man er sammen med andre i samme situation. Oplevelsen af samhørighed, anerkendelse af sin situation, trygheden og fornemmelsen af at kunne bidrage med hvad man kommer med bevirker faktisk, at man kan glemme (bare et øjeblik, eller et par timer) at livet er hård, svært og pinefuldt. - Det kan give en smule overskud til at komme videre og flere sygemeldte har fundet sammen og støtter hinanden.
Jeg har flere eksempler på, at Café Sygemeldt - og også mine torsdagsarrangementer, har bragt folk sammen og skabt nye venskaber. Uanset hvem der har været oplægsholder! - Og det varmer mit hjerte.
Det er min hensigt med at lave dét jeg gør.
Håber det var et svar du kan bruge.
De bedste hilsner fra
Susanne
klarkurs er ikke logget ind   Besvar med citat