Se enkelt indlæg
Gammel 08-05-2010, 10:12   #8
Ingrid
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 04-03 2006
Indlæg: 565
Styrke: 20
Ingrid er ved at flytte ind på K10Ingrid er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Susanne2412 Se meddelelser
Min bank kan ikke lave sådan en konto, har spurgt, men samtidig spurgte de også hvad jeg ville bruge den til når beløbet ikke er større.
Jeg vil bare bruge beløbet til lidt extra til mig selv i ny og næ, jeg har aldrig før haft så mange penge
Til min egen store forbløffelse, så vidste min bankrådgiver heller ikke hvad en kreditorbeskyttet konto var for en størrelse. Jeg havde end ikke selv viden på området, men min advokat rådede mig til sådan en konto.

Dèt brev kunne jeg vise banken, og derefter undersøgte min bankrådgiver den sag nærmere - spøjst at jeg som almindelig bankkunde skulle oplyse en rådgiver om dèn mulighed.

Jeg valgte ikke en kreditorbeskyttet konto til min mèngodtgørelse, dels skylder jeg ikke noget væk og dels var jeg besluttet på at en mèngodtgørelse skulle frådses op.

Men min erstatning for tab af erhvervsevne er en anden sag - for man skal huske på at det er erstatning for fremtidig indtægtstab. Man kan f.x blive skilt, og har man ikke en kreditorbeskyttelse eller beviser for at f.x et hus er købt for erstatningen så indgår erstatningen/huset i bodelingen - ifølge whiplashforeningen så sker det at nogle kommer i klemme. Manden/konen som ikke skal leve fremtidig af f.x en førtidspension kan på denne måde beholde egen fremtidig indtægt samt løbe med halvdelen af den andens erstatning - som jo skal dække netop fremtidig indtægt også efter en skilsmisse.

Så jeg går med livrem og seler, da man jo intet kan sige om fremtiden - i dagligdagen betyder det intet - men en kreditorbeskyttet konto og de ting der købes/investeres for penge fra dèn konto, er sikret en selv i alle situationer, skulle uheldet være ude.

Så det er en god idè med en kreditorbeskyttet konto under alle omstændigheder.

Og så go` frådsetur - jeg syntes man har fortjent at forkæle sig selv for den smule godtgørelse for et varig mèn.
Ingrid er ikke logget ind   Besvar med citat