Se enkelt indlæg
Gammel 29-04-2010, 14:00   #9
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Behøver jeg sige ret meget andet end: "han er Venstre mand til fingrespiserne"

Som jeg skrev normalt er det intet problem at tage de hensyn jeg behøver, altså jeg kan godt finde på at strække den, men ikke så jeg går FOR vidt, men så jeg kan mærke at jeg lever, det bare at læne sig tilbage og... det kan jeg ikke, er jo heller ikke sundt/godt. Jeg kan uden problemer deltage i en weekendøvelse, fx men der er jeg så også 210% sikker på der er en der tager over hvis jeg ikke kan, og tilgrejler mig som regel kogeø´en, fordi det er en luksus plads, i forhold til mine fysiske problemer, jeg kan gå væk der fra, jeg kan skifte stilling jeg har ingen tunge løft overhovedet, alt hvad jeg skal bruge, skal jeg bare bede om (ikke hente det selv) jeg har så som regel den tunge opvask bag efter, men vi har en højtrykrenser, så det er kun det der er brandt fast, og der kan jeg igen være i en million stillinger skifte, og helt lade være

Vovse: Lige NU må du gerne kalde ham en kæmpe idiot *lol*

Jeg starter lige bag fra, det er flere år siden jeg blev gjort opmærksom på at jeg overstrækker specielt mit V knæ, der blev jeg på det kraftigste frarådet at begynde med støttebind ol, fordi det er vigtigt at styrke musklerne og det gør man altså bedst ved at bruge dem. Jeg ved også at det er med til at "sætte sig i lænden/bæknet" men det "sjove er... før jeg fik BL og jeg virklig tænkte over ikke at overstrække mine knæ, så fik jeg faktisk ondt i ryggen (lidt længere oppe end bækkenledet) så det stoppede jeg naturligvis hurtigt med igen.
Nu er der så det i det, at fordi jeg overs trekker, gør jeg det åbenbart sådan at en fedt streng (som alle har) sætter sig i klemme, den er før blevet klippet over, men den er for længst vokset sammen igen, det kan jeg så blive ved med ca hver 2-3 år resten af mit liv, SÅ! slemt sys jeg altså ikke jeg har det, set i det store perspektiv. Det er altså meget sjældent jeg har det, som lige nu.

Min læge, var efter mig under sidste graviditet, med at jeg overstrækker (pga BL´en) fyyy det mås man ikke, det gør bare du får endnu mere ondt, men som jeg sagde til hende, hvad H vil du have jeg skal gøre ved det, det er jo ligesom ikke noget jeg gør med vilje vel? og i fraråder jo selv at man bruger div støtte bind ol.

Gemalen, var med den dag jeg fik diagnosen hypermobil af vores dengang fælles læge, men det var før vi fik børn, og jeg har skiftet siden, så den pågældende læge (som manden stadig har) kan ikke hjælpe på meget på det punkt, for han har af naturlige årsager ikke den vilde ide om hvor meget værre det er blevet (forbannede unger... ej det mener jeg naturligvis ikke, ikke på den måde *ss*)
Han var med inde i Aalborg, da de gloede på bæknet; "BL og det betyder at sådan og sådan" lægen så gemalen lige i øjnene og sagde, det betyder du SKAL tage over ved det det og det, det hjalp narda. Min læge har også hevet lidt i ham, ifb graviditet, det hjalp en smugle for en kort stund.
Jeg har selv forsøgt, at snakke med ham (uden at blive sur og bebrejde og alt det der) men jeg når ikke langt, før ørene er lukket i, ikke så længe det handler om husligt arbejde.

Her for en times tid siden, ringede jeg til ham (i en anden anledning) og fik da lige indskudt at jeg end ikke har haft kaninen inde i dag, fordi det gør FOR ondt at gå ud og hente den, om end jeg seriøst bør (en lille bitte kanin unge, der er blevet fundet jaget af en kat, som reelt ikke er gammel nok til at undvære mor og søskende, den er så havnet her efter lidt tomult, så jeg er lidt nød til at sikre mig at den bette fyr, får noget at spise, nok spiser den selv, men altså) der til nåede jeg, så kunne jeg tydeligt høre at han lukkede ørene. Det stoppede mig nu ikke (det kunne jo være bare lidt fes ind) det er ligesom lidt nødvendigt at han hører og forstår at jeg IKKE laver aftensmad.

Nej i hans verden er husligt arbejde KUN for kvinder og børn, slut, kun i ekstrem sjældne tilfælde kan han finde på at gøre en lille smugle (dog bliver hans tøj ikke vasket, hvis ikke han selv sørger for det)

Nu er min store unge kommet hjem, så han er ude for at hente kaninen, så er der da lidt dårlig samvittighed der kan komme væk.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat