Se enkelt indlæg
Gammel 25-04-2010, 10:53   #8
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Jeg kan bare ikke få øje på, hvor det er Mette Frederiksen vil gøre forskellen, for der findes jo allerede NU sådanne ''værksteder'' for folk på kontanthjælp med andre problemstillinger end ledighed. Der findes jo allerede erhvervspraktik for netop denne gruppe, og der findes 'ny chance', 'projekt springbrædt', 'stolpegården' osv osv...jeg kan kun få øje på den forskel, at hun vil tvinge folk til det, hvor folk nu, kan mere forhandle sig frem til en løsning på deres problem via handleplan og arbejdsevnemetoden.
- meeeen jeg kan tage fejl, eller helt ha' overset pointen.

*Angående dét med at give alle nuværende pensionister en begrænset førtidspension, kan jeg kun grine af! For uanset hvor begrænset den end bliver, så får jeg stadig ingen arbejdsevne. Men istedet vil det koste dem en forfærdelig masse penge (som de ikke har) til at komme frem til det samme resultat som der hele tiden har ligget i sagen - at der er ingen arbejdsevne er, at behandlingsmulighederne er udtømte og tilstanden varig!

Men så vist jeg er orienteret (pensionskontoret i Spaniensgade), så er det heller ikke pensionsiter på de nye regler der kan sættes så mange spørgsmålstegn ved, men mere pensionister på de gamle regler som reelt har en arbejdsevne der i dag svarer til fleks.
Og så dem på de nye regler, der ér i arbejde som luppen kan rettes imod.

Men det er nu ikke noget der bekymrer mig personligt, og tror mere det er en storm i et gals vand.

Sidst redigeret af Ninja; 25-04-2010 kl. 14:42.
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat