Se enkelt indlæg
Gammel 22-04-2010, 13:31   #8
c.l.e.o.
Jeg bor her på K10
 
c.l.e.o.s avatar
 
Tilmeldingsdato: 18-06 2009
Lokation: Jeg har glemt hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal hen :)
Indlæg: 3.317
Styrke: 18
c.l.e.o. er ny på vejen
Jeg tror altså slet ikk pension kommer på tale,men det er jo også bare lige nu det helle er noget rod,viste jeg bare hvad der er med det knæ.for er det over belastning,så det jo bare med at finde ud af hvad jeg så kan nu..Men er der noget der skal gøres ved det,må jeg jo sygemeldes.

Nej jeg er ved at være der hvor en pension ville være en lettelse,og enagien kunne bruges på noget andet end afprøvninger ,men enlig har jeg jo bare så jeg lige klare mig selv...det gør så pokkers ondt at være igang men jeg har jo også skulle prøves i alt det jeg mener jeg ikk kan..

Jeg tror faktisk det ville være en god ordning med onsdag fri,hvis jeg kan de der 3 timer om dagen.....bare ikk med det her knæ som det er nu..

Var ved lægen i dag,han sagde det måske var vær at prøve men at jeg ikk skal prasse mig selv så meget som jeg ellers har gjort før,og det med blokader for at klare den sidste tid skal vi væk fra det er ikk forsvarligt ...Men jeg er blevet bedre til at sige fra tror jeg ...

Forsøgte at få noget svar på den skanning men der kan ikk gives noget før siger de...

Men finde et Hyggeligt sted med viden om det måske ikk lige bliver til noget gør det jo ikk nemmer...

Men tak for jeres svar,jeg er bare i et håbeløst humør for tiden,føler mig prasset på alle måder ,tror også de smertestillende piller påvirker mit humør de virker ikk som jeg havde håbet på ...
__________________
Man kan ikke give livet flere dage,men man kan give dagene mere liv .

Der findes altid en tredje udvej,bare man er i stand til at finde den

Sidst redigeret af c.l.e.o.; 22-04-2010 kl. 13:48.
c.l.e.o. er ikke logget ind   Besvar med citat